Minden fesztiválhoz jól jön a segítség, ezért egy Balaton Sound kisokos hasznos lehet a bulizni vágyók számára. Összegyűjtöttük most nektek, hogy mit tudunk az eddigi fellépőkről, a jegyek árainak alakulásáról, valamint arról is, hogy hol érdemes szállást foglalnotok. Minden egy helyen, hogy ne kelljen az információért több oldalt felkeresnetek!

Balaton Sound kisokos fontos pontja a fellépők névsora

Minden útiterv úgy kezdődik, hogy felírjuk benne a célállomást, ez nincs másképp a Balaton Sound kisokos esetében sem. A fesztivál 2024. július 3-6 között kerül megrendezésre Zamárdiban, a népszerű Balaton-parti városban. Minden évben több tízezer bulizni vágyó kerekedik felül és látogatja meg ezt az ikonikus helyszínt, amelynek első fellépőit már felfedték a szervezők. Idén találkozhattok a mindig vidám Timmy Trumpet-tel, a népszerű német DJ-vel, Paul Kalkbrennerrel, fellép John Nicky, John Newman, a Lost Frequencies, Marshmello, Nervo, a Purple Disco Machine és Will Sparks is. Már most elég ütős lineup-ot sikerült összegyűjteni, azonban ezután következik még csak a java! 

Balaton Sound kisokosban helyet kapnak a jegyárak is

A fesztiválra beszerezhetsz napi – és hetijegyet is, számolnak csak a hétvégén érkezőkkel is, valamint vehetsz kombinált jegyet is, amelybe beleszámít a szállás ára is. Kezdjük az elején! Jelenleg a napijegyek 19.900 forinttól indulnak, a VIP napijegyek pedig 54.900 forinttól. Tudod a jegyed upgradelni 35.000 forintért a későbbiek során is, így, ha véletlenül magasabb szinten szeretnél bulizni, ez sem jelent problémát. A háromnapos bérletek legkevesebb 64.900 forintba kerülnek, míg a négynapos bérletek 87.900 Forintba kerülnek jelenleg. Kemping jegyek kevesebb mint 2.500 forintért elérhetőek, a glamping részlegre pedig 8.000 forint alatt hozzájuthatsz. Az elérhető szállások közül 40.000 és 96.000 forint/fő között találhatsz variációkat, a végösszegben benne van a 4 napos bérlet ára is.

Nézz körül a Zamárdiban és találd meg a számodra szimpatikus szállást!

Nem lehetne teljes a Balaton Sound kisokos a szállások nélkül, így mutatunk 2 remek alternatívát, amik közel vannak a fesztivál területéhez.

Az egyik ilyen a Villa Panoráma Zamárdi, ahol 4+1 fő fér el kényelmesen, és egy pár utcányira található a fesztivál bejáratától. A teraszról csodás kilátás nyílik a Balatonra, a kényelmes szobákban pedig kipihenhetitek az esti fáradalmakat.

A Panoráma Apartmanház mindössze 330 méterre található a Balaton Sound bejáratától, úgyhogy itt tényleg testközelből élhetitek át a valódi fesztiválélményt. Tágas szobákkal, kertibútorral várnak benneteket, az apartman ilyenkor minimum 6 éjre foglalható.

Reméljük ezzel a rövid Balaton Sound kisokossal felkeltettük az érdeklődéseteket és könnyebben találtok majd megfelelő jegyet és apartmant. Ráadásul a SzállásKérés a Balaton Sound közelében lévő szállások lefoglalásában rengeteget tud segíteni. 

Kép: [unsplash]