Olyan erősnek bizonyultak a kanadai EDM-sztár halálhíréről szóló pletykák, hogy azt már ő maga sem nézhette tétlenül. A mainstream elektronikus zene „legundergroundabb arca” – aki korábban már Richie Hawtin-nal is b2b-ezett – végül Instagram bejegyzésben adott magáról életjelet. Az viszont tény, hogy nincs túl jól.

Joel Zimmerman, azaz Deadmau5 leírta, hogy tartós légúti fertőzésben szenved. Így aztán nem sok örömét lelte a 43. szülinapján sem, amit január 5-én ünnepelt. A felröppent pletykákkal ellentétben nem halt meg, de ledöntötte a betegség. Ettől azonban még nem veszítette el a humorérzékét, amit az Instagramon közzétett nyilatkozata is alátámaszt. Ezt írja ugyanis:

A halálommal kapcsolatos pletykák erősen eltúlzottak. Kicsit jobban érzem magam […]: különösen súlyos légúti fertőzést kaptam el, és mindenféle finomságot kiköhögök. Otthon vagyok az ágyban, izzadok, mint egy kurva a templomban, de jól vagyok, és jó ellátást kapok, szóval köszönöm mindenkinek, aki vigyáz rám és megért. Neked is köszönöm a sok jókívánságot! Ez eddig a  legjobb születésnapom!”

A bejegyzés alatt számos nemzetközi nagyágyú fejezte ki jókívánságát, például Ferry Corsten és Pan-Pot is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

deadmau5 (@deadmau5) által megosztott bejegyzés