Techno úttörő, a funky techno meghonosítója, a FreeE magazin alapítója, producer és promoter. DJ Budai több, mint három évtizede a hazai elektronikus tánczenei szcéna egyik legkiemelkedőbb alakja. Munkássága olyannyira szerteágazó, hogy néhány mondatban összefoglalni lehetetlenség.

Így bő 30 év DJ pultban eltöltött idő után, 2021 után ismét elérkezett az alkalom, hogy átadja a megszerzett tapasztalatait. Természetesen a workshopok alkalmával nem árulja a bölcsek kövét, de talán meg tudja mutatni az utat, ami számára bevált és ha Te is nyitott vagy rá, könnyebben veszed majd az akadályokat a DJ szakma berkeiben.

DJ Budai mindig azt vallotta, hogy ha az egész DJ életed egy 10 emeletes lakóház, amit a lépcsőkön gyalogosan teszel meg, akkor ő be tud csatlakozni hozzád az első emelettől a másodikig. A többit neked kell megtenned, mert az a Te utad és dolgod lesz.

Az órákon nem csak a play és a stop gombokról, illetve a sebességszabályzóról és a hangkulcsokról fog beszélni; hiszen a DJ-zés nem csak a pultban, hanem azon kívül is zajlik, az egész klubban. Hiszen a közönséggel való kapcsolat egy bulin sokkal fontosabb, mint a technikai tudás. Bármilyen eszközről, amiből hangot tudsz kicsikarni atom bulit tudsz csinálni, ha tehetséged van hozzá.

DJ Budai hisz a közönségben, a jó zenékben és egy jól felszerelt klubban. Ez mind kell ahhoz, hogy a legleslegjobb legyél az adott bulin. Ezért is fog beszélni a technikák mellett a közönség és a DJ kapcsolatáról, a zenékről, arról, hogy hogyan tudod lezúzni a táncparkettet és mivel tudsz lehengerlő lenni. És még egy halom olyan dologról, ami szerves része ennek az egésznek. Ha ezeket a pillanatokat át fogja tudni adni, és neked sikerül ezt átérezni, akkor azt mondhatjátok majd, hogy a foglalkozás elérte a célját!

A workshop 4 x 90 percből áll, és csak egyszemélyes kurzusra van lehetőség!
DJ Budai mindenkivel egyénileg szeretne foglalkozni és figyelni, hogy ki miben erős vagy éppen gyenge. Ez szerinte kivitelezhetetlen lenne egy csoportos foglalkozáson.

A workshopokon többek között az alábbi témákról fogtok beszélgetni:

miért szeretnél DJ lenni?
mit jelent számodra ez a szakma?
sorra veszitek a technikákat, mixelési stílusokat
gyakorolni fogjátok a mixelést, lehetőség szerint CD-lejátszó vagy laptop (Controller+hangkártya+Ableton) segítségével
szó fog esni a mixek fontosságáról, a harmonikus keverésről és a DJ szett felépítéséről is
és még sok egyéb másról

Bővebb infó: https://djworkshop.hu/