A 2024-es évben is teljes gőzzel pörög a Fabrika! Az óbudai pinceklubban egymást érik a teltházas események. Erre a hétvégére is két bulival készülnek. Pénteken pedig ismét a techno kerül terítékre.

A Private Rave mondhatni már egy ikonikus party, hiszen ez a Fabrika saját rendezvénysorozata. A maratoni techno szeánszon a stílus számos alfaja kerül terítékre. Nézzük is a részleteket!

Viktor Abai a hazai techno producerek újabb generációját képviseli. Alig néhány év alatt azonban máris a kontinens egyik legismertebb kiadójával szerződött. Hangzásvilága nyers és dinamikus ütemek, valamint lélekemelő melódiák között balanszol.

4ry4v kb. egy évvel ezelőtt kezdett el dj-zni, zenei stílusát a hardtechno és az oldschool schranz jellemzi. Az elmúlt hónapokban azonban ugrásszerű fejlődést ért el, egyre gyakrabban találkozhatunk nevével a budapesti éjszaka kiemelt klubjaiban. Alázatos hozzáállása, a zenéhez fűződő szenvedélyes kapcsolata vezette el oda, ahol most tart. És ez még csak a kezdet!

Oliver SCH neve ismerős lehet a Fabrika közönségének, többször is fellépett már a klubban és a MAF titkos open air-en. Eddig a minimal, microhouse és deep tech-es oldalát mutatta meg, pedig a techno sem áll tőle távol!

A fellépők listája Zerogee játékával lesz teljes. Ő már a Fabrika 2020-as legendás nyitóbuliján is zenélt, azóta pedig szinte a Private Rave szinte összes eseményén találkozhattunk már a nevével.

És, ha már szóba került a nyitóbuli, akkor érdemes megjegyezni, hogy éppen négy évvel ezelőtt történt, amikor először felzúgtak a basszusok a 100 éves óbudai harisnyagyár pincéjében. A Corvintetőtől megörökölt Mogul Audio ládák garanciát nyújtanak a minőségi hangzásra. 2020 óta pedig rengeteg dolog történt idelent. A Fabrika folyamatos megújulásának eredményeképp nagyobb lett a tánctér, mint korábban, a kellő audiovizuális élmény megteremtéséről pedig a falakon végigfutó LED-csíkok egész sora gondoskodik. Minden adott tehát, hogy ismét elvesszünk térben és időben!

Ha időben lecsapsz a belépőre, akkor akár 1000 ft-ért is áttáncolhatod az éjszakát! Hiszen mindössze ennyibe kerül az elővételes jegy, ha már éjfél előtt megérkezel. A belépők ennek megfelelően fogynak, és mivel a helyszín befogadóképessége véges, ezért a biztos bejutás érdekében érdemes elővételben megvásárolni a jegyeket.

Esemény: https://www.facebook.com/events/943013064020953
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65a512d72994cd3bf25d6f79