A covid óta egyre gyakrabban merészkedtünk ki az offline térbe. Tavaly januárban pedig megtartottuk az első klubeseményünket, ahol kizárólag techno szólt. Széles spektrumon, ahol jól megfér egymás mellett egy éjszaka a proper, hypnotic, classic, sőt a hardtechno is. Ehhez pedig tökéletes helyszínnek bizonyult a Fabrika, ahol kompromisszumok nélkül tudtuk megvalósítani az elképzeléseinket. 

Az első buli aztán minden várakozásunkat felülmúlta! Olyan pozitív vibe alakult ki a tánctéren már rögtön az első pillanatoktól kezdve, amire nem is mertünk számítani. És ez a flow aztán egészen zárásig kitartott. Mindenki beletette a maga részét, leginkább azzal, hogy pozitív energiával töltöttétek meg a táncteret. Pont ilyen közönségről álmodtunk!

Második alkalommal pedig már sikerült összehozni a teltházat.

A Kindergarten bulikon szereplő dj-k szívesen mozdulnak ki a komfortzónából. Nálunk zenélt először all night long szettet Man + Machine, itt mutatkozott be először nagyközönség előtt az Anim Sound System két tagjának techno projektje, az Arc Of Yesod LIVE, a Fabrika pultjában játszott először proper techno szettet bxrnadetth, és tért vissza a budapesti éjszakába Scarface, a Sonic korabeli rezidense.

2023-ban végül összesen 18 alkalommal jelentkezett a Kindergarten. Többnyire a Fabrikából, de az Edith, a Pavilon és a szegedi Sunder Club is helyet adott az eseménynek. Hogy mi volt a csúcs? Egészen biztosan a novemberi buli! A Lensky és Scarface főszereplésével zajló esemény egészen hihetetlenül sikerült. Többen is életük bulijának titulálták. Az első alkalommal tapasztalt flow sokszorosát lehetett érezni, reggel 8-kor még tele volt a tánctér és senki nem akart hazamenni!

Mindenki ugyanazt élte át. Pedig igen csak diverz a közönségünk, hiszen 20 évestől a 60+-os korosztályig mindenki aktívan látogatja az eseményeket, és éli meg a pillanat örömét. Nehéz szavakba önteni. Ezt érezni kell. Van egy vendégkönyvünk, amit minden buliba magunkkal viszünk. Ebből idéznénk párat:

ezek az események engem mindig az otthon melegével ajándékoznak meg. Azt az érzést idézi meg, ami tinédzserként annyira elragadott és azóta is velem van.”

szerintem meglesz az új törzshelyem”

egész Magyarország hálás lehet nektek, hogy vagytok!”

köszönöm, hogy megint hazajöhettem.”

újra bulizni járok :=)”

ahol csak tudjuk segítjük egymást mindenféle kényszer és muszáj nélkül.”

nagyon örülünk, hogy itt lehetünk. Fantasztikus klub, fantasztikus zenék, fantasztikus emberek.”

itt senki nem ítél, csak szeret, elfogad. Különleges emberek, különleges élmények kötődnek hozzátok, amit örökké a szívemben őrzök.”

hihetetlenül jófej csapat! Befogadó, szívvel-lélekkel! Imádom!”

köszi, hogy mindig a szívemig & lelkemig hatol az energiátok”

legjobban várt programjaim ezek az események lettek. Kibaszott nagy öröm volt számomra végigkövetni ennek az egész csodának a felnövését.”

a zenék mintha valami másvilágból származtak volna és a lelkemet akarták volna elragadni, és volt idő amikor ez a csere létrejött: értsétek úgy, hogy a zene teljesen elvitt.”

Január 19-én összesen 10 dj fog színpadra állni a Kindergarten egyéves szülinapi buliján. A Fabrikában ezúttal meghosszabbított nyitvatartással, reggel 10-ig fog szólni a zene!

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Martin Audio hangládák, sejtelmes fények, füstgép, és a nemrég üzembe helyezett új és színes LED-csíkok gondoskodnak arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben.

Az apró óbudai pinceklubban megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából.

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében, ugyanis a belépők mintegy fele már gazdára talált.

Esemény: https://www.facebook.com/events/609339407985195
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6596fc9f69c78c474d72fcf3