Igazán szerencsésnek mondhatja magát a győri közönség. Az újhullámos techno képviselői közül számos DJ náluk debütált először az országban, de a „régi nagy öregek” is gyakori vendégnek számítanak. Sasha nyári fellépése után az ezredforduló környékének egy újabb nagy ikonja, James Zabiela érkezik szombaton a vizek városába. Sikztah – aki hazánk egyik legrégebb futó partysorozatának, az idén 25 éves The Etiket házigazdája – évtizedek óta vezeti biztos kézzel a győri zenei közeget, minden generáció megtalálhatja a maga kedvenceit.

James Zabiela egészen elképesztő technikai tudással rendelkezik, aki a pultban minden egyes fellépése közben a dj-zés határait feszegeti. Úgy bánik a CDJ-kkel, mintha azok hangszerek lennének. És erre csak nagyon kevés dj képes. Nem véletlenül kötött vele partneri megállapodást a Pioneer, lassan 20 éve ő a cég reklámarca, akinek mindig kikérik a tanácsát, mielőtt új termék jelenik meg a piacon, Zabiela pedig az elsők között kapja meg őket tesztelésre. A még mindig csak 44 éves angol művész pedig teljes mértékben kihasználja a DJ-eszközök kínálta lehetőségeket. Komplex megközelítéssel, amely magában foglalja a loopokat, effekteket, miközben egy olyan utánozhatatlan performanszt hoz létre, aminek csodájára jár az egész világ, bármelyik kontinensen is lép fel az Egyesült Államoktól Dél-Amerikáig, illetve Ázsián keresztül egészen Európáig.

Ő nem csupán az ütemeket rakja egymásra. Harmonikus keverései során úgy illeszkednek egymáshoz a zenék, mint egy puzzle darabkái. Ez által lett James Zabiela az elektronikus zene egyik legszínesebb, legváltozatosabb és legélénkebb szelektora, műfajokon átívelő produkcióval és rajongótáborral.

James Zabiela 2011-ben ráadásul már zenélt a DUMDUM Fesztiválon, ami abban az évben Budapesten került megrendezésre.

A The Etiket és a Hi!FLY összefogásából újonnan induló LEGENDS sorozat keretein belül a műfaj valódi legendái érkeznek el a győri Octagonba. James Zabiela lélegzetelállító produkciójának fel-illetve levezetéséért Thirsty Eyes a The Casuals, és Sikztah fognak felelni.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1765396510596434
Jegyek: jegyl.ink/OCTAGON-ZABIELA-GYOR-TICKETS