Nincsenek könnyű helyzetben azok, akik a proper technot részesítik előnyben. 1-2 szervezőcsapatot leszámítva szinte nullára redukálódott Budapesten az ilyen és ehhez hasonló események száma. Éppen ezért duplán is meg kell becsülni ezeket a kezdeményezéseket, különösen akkor, ha a line up kizárólag hazai nevekre épít!

Tranzistor csapatát valószínűleg már senkinek nem kell bemutatni, akik figyelemmel kísérik a Fabrika történéseit. 2022-ben szervezték meg az első bulijukat, azóta pedig töretlen lelkesedéssel fejlődnek eseményről-eseményre, miközben egyre nagyobb számú törzsközönség követi őket. A következő eseményükre február 3-án fog sor kerülni öt olyan dj főszereplésével, akik szerves részét képezik a csapatnak. Lássuk is a részleteket!

Alexs Void életeben több zsáner is felbukkant korábban, de szerencsére kedvenc stílusunk mellett kötelezte el magát leginkább. Dorian Knox és Wildcrush neve a régi motorosok számára is ismerősen csenghet, hiszen már a 2000-es évek eleje óta tudja róluk mindenki, hogy nevük a minőségi technoval forrt össze a budapesti éjszakában. Oxcart újabban nem csak a techno terén mutatta meg magát, de szombaton újra az igazi énjét hallhatjuk majd. Cosmic Xplorer ismét hybrid szettel készül, hiszen producerként egyre több megjelenéssel büszkélkedhet. Zenéi tele vannak energiával, mégis hipnotikus, kellően magas érzelmi és értelmi intelligencia szinttel.

Az apró óbudai pinceklubban megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. A megfelelő hangzásról a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni, az élményt pedig a múlt hónapban üzembe helyezett új és színes LED-csíkok fokozzák.

Esemény: https://www.facebook.com/events/766520505524689