A „Táncold ki” csapata két évvel ezelőtt jelent meg a budapesti éjszakában, azóta pedig több open air bulit és klubeseményt is szerveztek már, többek között a Fabrikában és a Turbinában. Szombaton lesz a következő alkalom, melynek helyszíne a Dürer Kert úgynevezett fotelszobája.

Fő zenei irányvonal a house és minimal, ezen belül szinte bármi belefér. A sorozat azzal a céllal indult, hogy baráti körben biztosítson fellépési lehetőséget a keveset hívott djknek, és új közösségként fonódjon össze a már meglevő kollektívákkal. Nem szeretnék erőltetni a bulikat, inkább ritkábban szerveznek, cél az organikus fejlődés.

A két rezidens D-Stroy és Cargo Green, illetve Bandu is szinte az összes bulin zenélt. Rajtuk kívül megfordult már a „Táncold ki!’ pultjában Jäger (Minimal Art Family), aki a kezdetek óta támogatja a csapatot, de fellépett már náluk YME (Tereda), Knoll és Goolan (Terra Kontra), Rolo és Tomo (Torolomo), Medve (Krúdy Coctail Club), Rosalcodo (Flylow), és Mínuszbalaton, de meg sokan vannak a radaron a jövőbeli bulikhoz.

A szombati buli egyik fő apropója, hogy D-Stroy – aki a „Táncold ki!” alapítója – idén ünnepli 30. születésnapját, ezért a csapat úgy gondolta, hogy összehoznak az esemény rangjához megfelelő bulit! Először lesz külföldi headliner DIKKA személyében, akinek a szombati lesz  az első magyarországi fellépése.

A horvát dj / producer zenei világára jellemző fő csapásirány a minimal, microhouse és deep tech. Saját szerzeményeit olyan nagynevű előadók pörgetik, mint például Arapu, Paco Osuna, Swoy, Ilario Alicante, és Barac. DIKKA pedig Barcelona, Zágráb, Konstanz, Madrid, Belgrád, és Fiume után ezúttal a budapesti éjszakában is bemuatatja tudását!

És végül, de nem utolsósorban: a „Táncold ki!” nem csak D-Stroy-t szeretné megajándékozni, hanem Titeket is: ezért mindenkit felírnak a vendéglistára, tehát a buli INGYENES a résztvevők számára lehetőséget adva azoknak is, akik már hallottak róluk, de még nem voltak egyik bulin sem. Itt a kihagyhatatlan alkalom!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1581163452656497