Merj kilépni a komfortzónából! A fejlődés egyik kulcsa pedig minden esetben a diverzitás. Ez pedig a szervezőcsapatokra hatványozottan igaz lehet. A ROGUE elnevezésű kollektíva eddig elsősorban a napjainkra egyre inkább niche szektorként aposztrofált proper techno hazai képviselőinek teremtett platformot. Sablonos tucatprodukciónak náluk nincs helye.

A ROGUE azonban éppoly otthonosan érzi magát a könnyedebb hangzású, minimalista house zenék világában is. Budapesten hasonló stílusú rendezvényekből sem szenvedünk hiányt, azonban szombat éjszakára olyan line up-ot sikerült összerakniuk, amire bátran lehet azt mondani, hogy kihagyhatatlan, egyszeri, és megismételhetetlen alkalom lesz.

A fő attrakciónak számító Andrija Jäger b2b Erik Stefan mellett három fővel képviseli magát a csíkszeredai illetőségű Tereda YME, ndr és MöB személyében, pult mögé áll Kincse, és Lévai is pakolni fogja a lemezeket, akire a titkos fegyverként hivatkoznak. Őt nem találjuk meg egyik közösségi platformon se, de annak idején pl. ő tanította meg a nemzetközi produceri babérokra törő Fourk-ot is zenélni, ez pedig éppen elég ajánlólevél!

A fellépőket és az általuk képviselt csapatokat ismerve pedig tökéletes helyszínt biztosít a Fabrika, hiszen az apró óbudai pinceklubban megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. A megfelelő hangzásról a Corvin Clubtól megörökölt Mogul Audio ládák fognak gondoskodni, az élményt pedig a múlt hónapban üzembe helyezett új és színes LED-csíkok fokozzák.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1350535662316857
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65984660df3367d039719213