Új szervezőcsapat bukkant fel tavaly a budapesti éjszakában. Ma már viszont szinte nincs olyan, aki ne ismerné a New Generation Rave nevét. Elképesztő lendületben vannak a kezdetek óta. Kis túlzással szinte hetente rendeznek új bulit. Januárban három eseményükre is sor került, mely közül az egyik egy jótékonysági buli volt, ahol összesen 1 millió forint, plusz egy autónyi tárgyi adomány gyűlt össze a rászorulóknak. A New Generaton Rave csapata ezúton is szeretné megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult a projekt sikerességéhez! A három januári esemény egyébként összesen 1000 résztvevő asszisztálása mellett zajlott le!

A következő felvonásra február 2-án kerül sor. A csapat nem titkolt célja, hogy az ezres létszám egy éjszaka alatt jöjjön össze a D9-ben, ahol három helyszínen, 13 órán keresztül és 22 dj részvételével fog zajlani a maratoni menet! Erre pedig minden esélyük meg is van, figyelembe véve az eddigi jegyeladási adatokat.

A headlinerek szerepét olasz (Infeed), francia (Fantasm), és német (Nørd) dj-k fogják betölteni. Hétről hétre teltházas , akár több ezer vendéggel zajló rendezvények főszereplői ők, és a New Generation Rave által meghívott külföldi dj-kre jellemző módon még egyikük sem zenélt Magyarországon.

És, hogy milyen hangulatra számítsatok? Valami hasonló megőrülésre, mint amilyen Fantasm legutóbbi holland fellépésén történt!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Falsive (@falsiverecords) által megosztott bejegyzés

És, hogy miért érdemes február 2-án is a D9-et választani? A legkeményebb hardtechno fog szólni egész éjszaka, 160 bpm-nél nem igen adják alább a fellépők. A New Generation Rave sikerének legfőbb kulcsa az a hatalmas energia, ami a közönég irányából érkezik. Az itt megforduló bulizókat átlagon felüli empátia, egymáshoz való nyitottság, tisztelet és felszabadultság jellemzi. Ha pedig még mindig nem sikerült meggyőznünk, akkor nézd meg az esemény alkalmából készített promo videót, ami egyből meg fogja hozni hozni a kedved!

Esemény: https://www.facebook.com/events/s/13hrs-22-dj-3-stage-new-genera/909918027524973
Jegyek: https://cooltix.hu/event/6594008f9d73c2736dacd143