Újabb zenei kalandok kerültek a láthatárra, a szervezők tegnap új neveket hoztak nyilvánosságra a fellépők között! Minden idők legszínesebb Kolorádójára készülünk, több nemzetközi fellépő, hazai, arénákat megtöltő produkciók, és a kedvenc feltörekvő zenekaraink mind ott lesznek a négy nap leforgása alatt a nagykovácsi erdőben.

Aki esetleg megijedt, most megnyugodhat, a második körös bejelentőben feltűnnek az elsőből kimaradt magyar kedvencek: a Carson Coma, DEVA és a Freakin’ Disco is csatlakozik a már bejelentett Krúbi, Analog Balaton, Co Lee és Elefánt névsorhoz. Koncertezik a Kolorádós legendának számító Dope Calypso és az újra összeállt Makrohang is. Erősödik női élőzenei vonal: Eartheater, Nagy Emma Quintet, Csinszka, Sena Dagadub. A punk vonalat a Palánta és a Kibaszott emberek képviseli majd.

Elektronikus zenei fronton is jöttek új izgalmak a nemzetközi nevekkel. Gigi FM és Polygonia közös szettje misztikus techno mágia lesz a cserkészpark csillagai alatt. Rey Colino felkapott 90’s hangzással pezsdíti a house világát, és piszkos, groovy technoval érkezik Alarico. A Red Axes, Nicola Cruz, Blawan, Call Super, Chlär és upsammy pedig már tavaly csatlakozott a lineuphoz.

Kolorá idén is vállalja, amit vállalni kell, kísérleti formációk törik majd meg a könnyűzenei hullámokat, hallható lesz a Csicskakoporsó, a Mesmerismus és a Porteleki Árok projekt Továbbá, hip-hop erősítésnek: ZSÉ & Sklady és Ghosty is kint lesz.

Idén először lesz d’n’b a The Hive csapat kíséretében, és felkerült: Mankind, Aga2l, Barbad, Hexcode és Slym & Szoliver, Bodoo, Jaffa Surfa és Galactic Jackson is.

Közeledik a nyár és a fellépők számának növekedésével arányosan rohamosan fogynak a bérletek is, a jelenlegi, kedvező áron sem lehet már sokáig bérleteket venni. Ha még nem tettétek, még most biztosítsátok be, hogy együtt bulizhassunk július elején!