Javában pörög a farsangi szezon, a Fabrikában pedig nagy hagyománya van a beöltözős buliknak! A szombati MAFKARA alkalmából ugyanis kötelező a jelmez, maszk, vagy éppen az egyéb party kellékek viselése!

Óbuda legkisebb underground klubja amúgy is garancia arra, hogy néhány órára kiszakadjunk a valóságból. Ha pedig mindenki be lesz öltözve, akkor egészen biztosan egy másik dimenzióban érezhetjük magunkat ezen a maratoni szombat éjszaka!

Február 10-én a microhouse fog dominálni, és összesen heten fognak a pult mögé állni Ananda, Jäger, Perlay, Risci, Roka, Schime és Sinnamon személyében. A zene már este 10-kor elkezdődik, ezért aztán érdemes korán érkezni! De a biztos bejjutás érdekében  erősen ajánlott elővételben beszerezni a belépőket!

Minimal Art Family által szervezet tradicionális farsangi bulin több, mint 10 éves hagyománya van már a beöltözésnek. A szervezők arra kérik a látogatókat, hogy mindenki jelmezben érkezzen! Aki ennek nem tud előzetesen eleget tenni, annak a szervezők biztosítanak az alkalomhoz megfelelő öltözéket.

És, hogy mire számítsatok? Bődületesen jó hangzásra (hála a Corvintetőtől megörökölt Mogul Audio hangfalaknak), egyedi LED-csíkokra, füstgépre, kellően nyitott, értő, és barátságos közönségre, amihez pedig a budapesti éjszaka egyik legolcsóbb büféje kínálja a szomjoltót! Ott tali!

Esemény: https://www.facebook.com/events/882488856939156
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65a5645f5eb41843fe76fd31