Intim környezet, hajó, gyárépület, vagy belváros – a ma éjjeli techno dömpingben mindenki megtalálja a számára ideális környezetet. A 2021-ben útjára indított Hardboiled a jelenkori techno színtér legizgalmasabb szereplői közül válogat. Ma este a koppenhágai fast techno talán leginkább figyelemre méltó előadójának számító peachlyfe főszereplésével ad irányt arra vonatkozólag, hogy merre is tart a zenei stílus 2023-ban!

Koppenhága kétségtelenül az egyik legmenőbb hely Európában. De nem csak „A kis hableány” szobra, a biciklik, vagy éppen Christiania miatt lehet érdekes számunkra. A helyi punk közegből megalakult helyi fast techno közösség máig őrzi annak egymást segítő, support-heavy szellemiségét. A gócpontnak számító Fast Forward kollektíva mindennek a fő mozgatórugója, aminek peachlyfe is a tagja. Futurisztikus, trance-szel fuzionáló, ám mégis proper hangzásvilága hamar megtalálta az utat. Végigjárta már a kontinens szinte minden pontját, rendszeres fellépőnek számít a berlini HÖR-ben, év végén pedig Ázsiában turnézott.

Ha valami különleges és igazán előremutató produkcióra vágysz, akkor peachlyfe a te embered! De nem csak miatta lesz érdemes a Vajdahunyad utca felé venni az irányt! Igen széles spektrumot fog lefedni a hazai körítés is, hiszen Sikztah, dtnb. & Ruenge, valamint Slym & Szoliver játékával lesz teljes az éjszaka. Utóbbi páros alkotja a 2019-ben megalakult techlab.bp magját. Elég nagyot mennek mostanában, érdemes meghallgatni a 12 aktuális kedvencünkről szóló összeállítást, amit némi kommentárral is elláttak!

A kisteremben HAYAM, CRB, Cry Later és Bencsama szolgáltatják a talpalávalót, míg az emeleten Vedat Akdag fogja pakolni a lemezeket.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1371127550188066
Jegyek: https://tixa.hu/Hardboiled-Peachlyfe-Turbina-2024