Januárban ünnepelte egy éves szülinapját a primate.hu által útjára indított partisorozat, a Kindergarten. A jeles eseményen 11 órán keresztül összesen dj váltotta egymást a pultban, az alkalomnak megfelelően pedig már éjfélkor megtelt a tánctér!

A következő eseményre most pénteken fog sor kerülni. Február 9-én kétségtelenül techno zenei esményekkel lesz tömve a város. Bőven lesz miből válogatni. És, hogy miért fog jól járni, aki minket választ?

Zenei kalandozásunk során a techno széles spektrumát be fogjuk járni. Lesz hypno techno, proper techo, hardgroove, némi classic hangzás, a reggeli órákban pedig hardtechno és ghetto tech. Lesz nálunk banános csoki, ha megéhezel, írhatsz és rajzolhatsz a vendégkönyvünkbe, és készülünk egy olyan újdonsággal is, amit eltehetsz emlékbe!

A buli helyszínéül szolgáló Fabrikában megrendezett partyk hangulata a régi berlini gyárbulik, illetve foglalt házak hangulatát idézi. Ez a valóban underground életérzés pedig – legyünk őszinték – szinte teljesen kikopott a budapesti éjszakából. A Kindergarten bulikat egészen különleges atmoszféra jellemzi. Ahogy elindulsz lefelé a lépcsőn, egy különleges világba csöppensz. Pedig igen csak diverz a közönség, hiszen 20 évestől a 60+-os korosztályig mindenki aktívan látogatja az eseményeket, és éli meg a pillanat örömét. Nehéz szavakba önteni. Ezt érezni kell.

Pénteken összesen heten fognak a pult mögé állni. A bemelegítésről rav:n fog gondoskondi, akinek ez lesz az első hivatalos klubfellépése! Őt Nusch, a Goa’T alapítója követi, aki ezúttal a proper techno zenéit hozza el. Ezután három Kindergarten-rezidens váltja egymást a pultban. Gingershot sajnos nem tudott részt venni az előző bulin, így már duplán várjuk, hogy milyen szelekcióval fog készülni! Ami biztos, hogy egészen különleges zenékkel fog készülni. Olyanokkal, amilyeneket mástól egészen biztosan nem szoktunk hallani! Ben Dover elmondása szerint a farsangi szezonhoz igazodva karneváli techno hangulat várható. Nicolaus Made, az Oscillator Records feje ezúttal is rengeteg saját zenével fog készülni! Őt követi 4rj4v, az indiai származású ifjú dj egyre nagyobb sikereket ér el a budapesti éjszakában. A reggeli záróra alkalmából pedig bleached hozza el a különleges hangzástvilágát, megspékelve az aktuális ghetto tech és hardgroove-kedvenceivel.

Az idén 100 éves óbudai harisnyagyár területén fekvő intim helyszín, a családias hangulat, az ódon falak, a Corvintetőröl megörökölt Mogul Audio hangládák, sejtelmes fények, füstgép, és a nemrég üzembe helyezett új és színes LED-csíkok gondoskodnak arról, hogy teljesen elvesszünk a térben és időben.

Mivel a helyszín befogadóképessége erősen limitált, érdemes előre megváltani a belépőt a biztos bejutás érdekében!

KINDERGARTEN @ FABRIKA, 2024-02-09
Line-up: RAV:N, NUSCH, GINGERSHOT, BEN DOVER, NICOLAUS MADE, 4RY4V, BLEACHED
Esemény: https://www.facebook.com/events/25523768897221644
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65b28734f6e1ee00839c4a93