2023 márciusában rendeztek utoljára techno bulikat az óbudai harisnyagyár területén található Flashback-ben. Azóta már kereken egy év telt el. Az ingatlant üzemeltető cég addig sem tétlenkedett. Eljuttattak számunkra egy közleményt, amiben az újranyitás részleteiről tájékoztattak. Nézzük is, hogy miről van szó!

Korábban a már meglévő alapvető üzletágainak kiegészítésként, a rendezvények ágán jelentek meg a zenei rendezvények, amelyek végül olyan eset számban voltak jelen, hogy az már üzletileg káros hatásokat fejtett ki. Folyamatosan fontolgatták, hogy újra teret adjanak ennek, azonban végig úgy gondolták, hogy ez egy olyan minőségi rendezvénysorozat kell, hogy legyen, ami méltóképpen képviseli a Flashback minőségi szórakozást nyújtó helyszínének színvonalát, és a hely hangulatába is illeszkedjen.

Sok csapat kereste meg őket kisebb és nagyobb események szervezésével, azonban ők olyan szervezőt kerestek, akivel stratégiai együttműködésre, azaz egész évre előre tervezve tudnak megállapodni. Hisznek abban, hogy a jól megtervezett minőségi eseménysorozat szolgálja legjobban a szórakozni vágyók, a szervezők és a klub céljait is egy folyamatosan, kiszámíthatóan megtartott rendezvénysorozat által. Ezért végül egy olyan szervezőcsapattal sikerült megállapodni, akinek jól cseng a neve a budapesti éjszakában. A GRID Budapest mindig is a legmagasabb szintű minőséget tűzte ki zászlójára a fellépőket illetően. Így a Flashback és a Grid közötti megállapodás szerint a 2024-es évben 12 eseményt fog szervezni a crew.

A technikai részleteket illetően is lesznek újdonságok. A klub kizárólagos szállítóján keresztül teljes lámpapark cserét hajtottak végre, ami sokkal több lehetőséget rejt, erőteljes vizuális kommunikációval fognak jelentkezni az idei évre megtartott események kapcsán.

A klub a 2024-es évre vonatkozóan új biztonsági csapattal szerződött, akik reményeik szerint még jobban fogják tudni képviselni a klub és kulturáltan szórakozni vágyó vendégek biztonságát valamint, az este biztosítási körülményeit.

A nyitóbulira március 14-én fog sor kerülni a német techno mágus, Tommy Four Seven főszereplésével. A hazai körítésről pedig Sikztah, K-Why, valamint AND/OR & Indirect Movement b2b-je fog gondoskodni.

Esemény: https://www.facebook.com/events/928277848944155
Jegyek: https://cooltix.hu/event/65c26b5ac83b19a2ea7354cb