Monika Kruse felépüléséért egy emberként szurkolt az elektronikus zenei társadalom. A német dj / producer súlyos depresszióval küzdött. Több, mint egy éves kényszerszünet után úgy tűnik, hogy nyerésre áll. Ugyanis új EP-t adott ki!

A release két új zenét tartalmaz. A „Flashback 98” és „Silver Spark” című szerzemény Monika Kruse saját kiadójának gondozásában, a Terminal M címkéje alatt látott napvilágot.

„Nem lehet szavakkal elmondani mennyire boldog vagyok, hogy végre visszatérhetek a saját zenémmel. Sok időbe telt, mire leküzdöttem nyomasztó állapotot, és ismét rám tört a kreativitás. Szerintem minden előadó tudja, milyen érzés, amikor leblokkolsz, és nem tudsz tovább zenélni, ez egy nagyon szomorú és frusztráló érzés…. . Nagyon megkönnyebbültem, hogy most visszatértem két új zenével. Remélem elnyeri a tetszéseteket.”

Monika Kruse néhány hónappal ezelőtt így nyilatkozott a betegségéről:

 Egy évvel ezelőtt meghoztam életem legnehezebb döntését. Szorongásos betegséget és depressziót diagnosztizáltak nálam, ezért úgy döntöttem, hogy minden fellépésemet lemondom, és pihenek, szembenézek a félelmeimmel és traumáimmal, és elindulok a gyógyulás és önmagammal való megbékélés útján.”

  Monika Kruse minden szeptemberi fellépését lemondta

Nagyon reméljük, hogy már nem kell sok időt várni ahhoz, hogy Monika Kruse újra a lemezjátszók mögé álljon!