Március 15-én, nemzetünk ünnepnapján immár hagyományosan kijön egy Spotify-lista, ami a legaktuálisabb hazai melodic house / indie dance megjelenéseket szedi össze. Tehetséges producerekből pedig szerencsére nem szenvedünk hiányt, bőven van miből meríteni. Óriási elismerés illeti a Melodic House & Indie Dance Group elnevezésű FB-csoportot, akik időt és energiát nem sajnálva évről-évre összegyűjtik Magyarország legtehetségesebb művészeinek friss alkotásait!

Melodic House & Indie Dance Group a legnagyobb létszámú hazai közösség a stílus rajongói körében. Az adminok óriási munkát fektetnek bele a projektbe, minden nap friss tartalommal látják el a szinte kizárólag hazai rajongókból álló követőket. Működésüket egyik brand sem próbálja a saját vízére terelni, legfőbb erényük éppen ez a fajta függetlenség: náluk bármilyen releváns zenei hír és minőségi tartalom helyet kaphat. Ha még nem vagy tagja a csoportnak, és közel érzed magadnak a house különböző aktuális válfajait, mint például az indie dance, modern progi, melodic, és organic, akkor csatlakozz! Figyelem: a csoporttagság erős függőséget okoz!

A 2024-es összeállítás 50 friss zenét tartalmaz, olyan rutinos és feltörekvő producerek munkáiból egyaránt válogatva, mint például Domonkos Kucsera, Secret Factory, Heaven Inc., LERM, Erich Von Kollar, Metha, Justrice, Mulya, Thirsty Eyes, Souveq, Matt Klear és Peter Makto. Támogasd a hazai művészek munkáját azzal, hogy legális forrásból szerzed be a zenéket!

 

Ne is szaporítsuk tovább a szót, indítsd el a playlistet és zárd ki magad körül öt órára a külvilágot! Talpra magyar!