Igen csak lelkes fanatikus, aki a létrehozta a „Played by Sven Väth” elnevezésű Spotify-playlistet, a lista ugyanis már 850 zenét tartalmaz!

Sven Väth rajongói a „playbyvath” című Insta-oldalon kísérhetik figyelemmel a frissítéseket ez az account is már mintegy 11 500 feliratkozónál tart. A létrehozója pedig különböző diagramokon keresztül vezeti a statisztikákat.

„Élek-halok a zenéért és a statisztikákért, ezért aztán 10 évvel ezelőtt találtam magamnak egy új hobbit: összegyűjtöttem az összes számot, amelyet Sven Väth játszott.” – avatott be a részletekbe. Nagyon precíz munkát végez, hiszen a statisztikák azt is megmondják,  hogy milyen gyakran játssza le az adott zenéket, vagy pedig melyik előadók szerzeményeit szokta a leggyakrabban lejátszani. De az is kiderül, hogy melyik track volt az első, amivel Sven a 2024-es évet indította.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Played By Sven Vath (@playedbyvath) által megosztott bejegyzés

 

Sven Väth kapcsán egyébként tegnap röppent fel egy olyan hír az imént említett oldalon, miszerint az 59 éves dj legenda felhagy a vinyl-ről való dj-zéssel és cdj-re vált. Azonban a tegnapi dátumra pillantva nem sokáig lehetett komolyan venni a bejegyzés hitelességét.