Technokunst – The Sziget 2013 Takeover with Marcel Dettmann (DE), Tommy Four Seven (UK), Isu, Dork
FIGYELEM! A Sziget pénteki programjához tartozik, de technikailag a szombati nap hajnalára esik!!!
Line-up:
Marcel Dettmann (Ostgut Ton / MDR – DE)
Tommy Four Seven (CLR – UK)
Isu (Technokunst / Lick The Click! – HU)
Dork (Technokunst – HU)
Különleges vizuál: Kiégő Izzók
A Sziget legnagyobb sátor-arénája, a fesztivál legjobb hangtechnikája, több tízezer wattnyi mély, tizenháromezer ember – ez mind a miénk lesz a Sziget fesztivál szombatjának hajnalán, mi pedig meg fogjuk mutatni, miért szerepel rendszeresen a Technokunst az elmúlt évek legkedveltebb magyar partisorozatai között. Ehhez két olyan előadót hívtunk segítségül, akik az évek során nálunk bemutatott szettjeikkel, a minőséget kompromisszummentesen kereső hozzáállásukkal, globális szupersztár-státuszukkal, és nem utolsó sorban hozzánk kötődő kölcsönös barátságukkal sorozatunk jelképeivé váltak.
A legendás berlini Berghain klub, és egyben a technót az elmúlt években fenekestől felforgató Ostgut Ton kiadó fehér lovagja, Marcel Dettmann, valamint Chris Liebing kiadóján, a CLR-en teljesen egyedi zenei világával és hihetetlen stílusérzékével lassan túlnövő „wild child”, Tommy Four Seven először osztják meg a színpadot Magyarországon – Isu és Dork pedig a verőfényes reggelig tartják majd velük a lépést!
A tizenháromezer között az első sorban akarunk Titeket látni, találkozzunk a Szigeten!
Az esemény ideje alatt a sátor óriási LED-falát a Kiégő Izzók uralják majd, erre az alkalomra készült különleges látványszettel!
Belépők a Sziget Fesztivál jegyirodái szerint
Légy tagja a Technokunst-közösségnek parti-információkért, nyereményjátékokért és napi techno-hírekért!
www.facebook.com/technokunst]]>