A májusi szezonnyitó buli után szeptember 12-én folytatódik a TRD Production PIMP With második szériája, mégpedig a debreceni My Friends Clubban. A korábban olyan DJ-ket vendégül látó sorozat, mint Dandy aka Peter Makto, InVoice aka Gregory S, Chriss Ronson, Yvel&Tristan, az Anima Sound System DJz, Snilloc aka Collins, vagy Tolo, ezúttal Gabor Kraft-tal, vagyis Coyote-val fog folytatódni, akit immáron harmadik alkalommal lát vendégül a TRD.

A mindig kísérleti hangzásokat kereső Gabor Kraft-ot aligha kell bemutatni, hiszen szettjeiben köztudottan a jellegzetes, előremutató és innovatív hangzásokkal operál, energikus játékával pedig szinte gondolkodással ösztönzi a közönséget az önfeledt katarzisra.

A Logical alapítója és a Deadcode rendezvények oszlopos tagja ezúttal egy exkluzív 3 órás szettel fogja ellátni a közönséget, mellette pedig a TRD.Production és a PIMP rendezvények megálmodója, Tito Rascal, valamint a Civisground feje, Dirty Ice fog gondoskodni a garantáltan teljes és maradandó élményről.

A PIMP With tehát Gabor Kraft-tal folytatódik, az eseményről bővebb információt pedig a Facebookon lehet megtudni:

Esemény: https://www.facebook.com/events/849481515070955/?fref=ts
TRD Production Facebook: https://www.facebook.com/TRD.PRODUCTIONOFFICIAL