Jeff Mills kiadója az Axis Records hamarosan kiváló minőségű (180 grammos, 32-bit/48kHz ) vinyl szériával jelentkezik. Az Axis Audiophile Series első kiadványa a „Kobe Session” a tervek szerint júniusban érkezik. A megjelenés érdekessége hogy élő koncertfelvételt tartalmaz, méghozzá a legújabb projekt az elektronikus – funk fúziós együttes Jino Ohno Mitchell Mills Kobéban rögzített felvétele.
A Jino Ohno Mitchell Mills tavaly ősszel először játszottak együtt a TodaysArt.JP eseményén Tokyoban és Kobéban. Az utóbbi előadást szeretnék kihangsúlyozni ezzel a kiadvánnyal. A banda felállása: Kenji “Jino” Hino a basszusgitároknál, Yumiko Ohno vokál, Buffalo Daughter Moog szintetizátorok, az Underground Resistance-ből Gerald Mitchell a billentyűknél, és maga Mills a dobgép, és ütőhangszereknél.
Ugyancsak az Axis gondozásában lát napvilágot, szintén júniusban egy újabb szóló LP Mills-től a „Free Fall Galaxy”, mely a 9. fejezet a tudományos fantasztikus „Sleeper Wakes”, és az „Emerging Crystal Universe” után.
Kobe Session
A1 Eventide 
A2 Introductions (MC/translator: Masaaki Ishizaki) 
B Happy Gamma Ray 
Free Fall Galaxy
01. Medians 
02. The Hunter 
03. Gravitational Lensing 
04. Inner Synthesis 
05. Solar Crossroads 
06. Transformation In the Virgo Constellation 
07. The Hunted 
08. Rabid Star Clusters 
09. Tri-angularism 
10. Spectroscopic 
11. Entering (The Free Fall Galaxy) 
12. Irreversible Elliptic Orbits 
13. Aurora
Image and video hosting by TinyPic
Forrás: RA]]>