Richie Hawtin, minden idők egyik legnagyobb elektronikus zenei művésze is csatlakozik az Exit Fesztivál mts Dance Arena fellépőinek sorába július 10-én, vasárnap.
Nem is akármilyen fellépésről lesz szó, ugyanis itt lesz az ikon teljesen új, forradalmi live show-jának globális premierje.
Richie Hawtin a modern elektronikus zene kulcsfigurája, igazi innovátor a szakmában. Alapítója a híres Minus és a legendás Plus8 kiadónak. Pár évvel ezelőtt újra feltámasztotta régi alteregóját, Plastikman-t és megjelent új albuma, az EX.  Szerepet vállal a techno népszerűsítésében és felelős a műfaj számos technológiai újításaiért. Sok éve vesz részt az Allen & Heath fejlesztési munkálataiban, a közelmúltban minden egy bizonyos új típusú keverőről szól, mely sokak szerint forradalmasítja majd a Dj szakmát.
Hawtin már október óta konzultál az Exit produkciós csapatával, hogy a kreatív és technikai részleteket megvitassák a fellépéssel kapcsolatban, mely egy új performansz premierje lesz a Dance Arena-ban.
dance arena
Richie Hawtin mellett további előadókkal bővült a line up. Július 9-én a brit Hot Since 82 érkezik, aki már meghódította az underground szcéna szívét a „Noir Music”-al. Július 8-án, pénteken pedig a skót Dj és producer, Jackmaster-t láthatjuk viszont a Dance Arena színpadán, aki a chicago-i house legnagyobb mestere Európában.
Az idei mts Dance Arena line-up-ja már majdnem összeállt, lássuk az eddigi felhozatalt:
Dave Clarke, Dimitri Vegas&Like Mike, Disciples, Feder, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, Hot Since 82, Jackmaster, James Zabiela, MANT, Marco Carola, Mind Against, Nicky Romero, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Robin Shulz, Sam Feldt and Solomun.
Jegyeket továbbra is az http://meex.hu/jegyek/exit/ oldalakon vásárolhattok.
Idén is kapható a csoportos kedvezményes jegy, ha négyet vásároltok, akkor az ötödiket ingyen kapjátok, amelyek a camping jegyet is tartalmazzák. http://www.exitfest.org/en/ExitFestivalGroups
arena line up]]>