Nem túl nehéz kiszámolni, hogy 1996-ban jelent meg az akkor még Skóciában, ma már Hollandiában élő Vince Watson első, három tracket tartalmazó EP-je Tuff Trax #1 – Basic Functions címmel az angol Club Craft kiadó égisze alatt. Azóta dolgozott a legendás Tronic, Poker Flat, Tresor, Planet E kvartettnek, megalapította saját, BIO címre keresztelt címkéjét és ahogy ő fogalmaz: próbálja a house és a techno zenék közötti aranyközéputat megtalálni, néhol egy csipet trancet csempészve a zenékbe. De erről és a kiadványról meséljen bővebben Vince Watson!

“20 évvel ezelőtt kezdtem kiadni house és techno zenéimet na és persze mindent ami közös ebben a két műfajban, Az azóta eltelt idő egyaránt volt inspiráló és hasznos. Ezen az úton haladva megjelent rengeteg zeném, remek kiadókkal és számos nagyszerű procucerrel dolgozhattam együtt melynek élveztem minden percét. Közel 200 produkciót sikerült megjelentetnem ebben az időszakban, ezért megkoronázva a munkám, a hatalmas mennyiségű zenét, úgy gondoltam azzal ünneplem meg az első 20 évet, hogy kiadom VW20 : Introspection névre keresztelt válogatást.”

“Ez sokkal de sokkal több annál mintha egyszerűen újra kiadtam volna ezeket a zenéket, Órákat töltöttem a studióban, finomítottam a zenéket, hogy mindegyik teljesen játszható legyen 2016-ban is. Néhány sávot szinte teljesen újra kellett írni, eltávolítottam és átépítettem azt teljesen új hangokból, néhány régebbi gondosan vissza lett lasssítva és újra lett masterelve. A legtöbb tökéletesen illik a klubbokba! Néhány csak sokkan szebben, sokkal jobban szól azt új masteringnek köszönhetően, úgy érzhetitek, mintha vadonatúj sávokat kaptatok volta 2016-ra!”

Forrás: Decoded]]>