Bő egy hónap múlva rendezik az idei lengyel Mayday-t. Több okból kifolyólag is érdemes látogatást tenni lengyel testvéreinknél. A Mayday varázsát ugyanis immáron több mint két évtizede változatlan szellemiség jellemzi.

Kaland. A buli már akkor elkezdődik, amikor elindulsz Katowice irányába.  Szabadság: Mindenki úgy néz ki, ahogy csak akar.  Senki sem fog megbámulni. Szeretet: Egy kedves mosoly a másiktól, egy lágy csók a sűrű ködben. Tánc és jókedv reggel 8-kor. A közönség hangja, ahogy együtt kiáltja: “Mayday! Mayday!” Az utolsó ital, amit a barátaiddal fogyasztasz el. Vágyakozás egy olyan világ után, mint amilyen ez az este is lesz.

Hamisítatlan technobuli olyan művészek főszereplésével, mint Sven Väth, Rodhad, Oscar Mulero, vagy éppen a Mayday-en most debütáló Dax J, aki energetikus szettjeivel tavaly szinte berobbant az élvonalba. A techno örök. Hol keményebb, hol dallamosabb. Loop-ok, sample-k és effektek teljesen új zenéket hoznak létre az orrod előtt, a füled hallatára. Tánc, ünnep, boldogság. Ez a MAYDAY!

Korábbi cikkünket a lengyel Mayday-ről ITT találod.

Jegyinfó: http://info.mayday.pl/en/54/a/travel-packages
Esemény: https://www.facebook.com/events/927502497336070/

mayday2