A már egyébként is világszínvonalú line up-ot sikerült még tovább fokozni, ugyanis a GREEN Arena két sztárja, Ricardo Villalobos és Luciano b2b szettel érkezik Budapestre 2017. December 9-én.

A Cadenza kiadó feje, Luciano és a többek között rendkívül hosszú zenéiről is ismert Ricardo Villalobos két elképesztően szórakoztató előadó, akik mindig is a szcéna élvonalán jártak már időtlen idők óta. Temperamentumuk és stílusuk is egészen közel áll egymáshoz, nem csoda, hogy már számos alkalommal léptek fel közös produkcióval karrierjük során. Szinte már hagyománnyá vált b2b szettjükkel a világ számos pontján szórakoztatták már a közönséget. Mindketten a több órás előadásokban tudnak igazán kiteljesedni, úgyhogy mind jobban preferáljuk, hogy 4 órás játékidővel érkeznek.

Szintén a GREEN Arena fellépői között tudhatjuk a gyönyörű svájci Sonja Moonear-t, aki nagyon kompatibilis a másik két sztárral. Ő is sokfelé játszott már Ricardo Villalobos előtt, után vagy éppen vele együtt. Jelent meg zenéje a Cocoon Recordings illetve a Cosmo Records-nál. Stílusa sokban hasonlít Villalobos-éhoz, b2b-ben pedig nagyon jól kiegészítik egymást.

A frankfurti Dorian Paic a Cocoon egyik üdvöskéjeként vált számunkra is ismertté, de 25 éves zenei történettel rendelkezik a fiatalember. Ő is a house megszállottja, zenei ízlése pedig nagyon előremutató a műfajon belül.

A négy előadó sokban hasonlít egymásra és több közös pontban találkozott karrierjük, ilyenek a németországi Robert Johnson vagy a berlini Club der visionäre, híres after klubok. Mind szeretik jól érezni magukat és igazán mókás estére számíthatunk, ha velük tartunk a GREEN Arena-ba.

Hazai oldalról a Secret Factory, Poli és James Cole egészítik ki az estét ebben a teremben December 9-én a BÓNUSZ Electronic Music Festival-on.

Jegyek a www.deadcode.hu oldalon vásárolhatók.

Event:Bónusz Electronic Music Festival 2017

22051033_1669807253064400_892789247445037515_o