A Manipulated Records stílusváltásának első mérföldköve ez a két számos techno/minimal EP, amely Nytrom tollából, jobban mondva hangszereiből bújt elő. A producer neve ismeretlennek tűnik, de ha eláruljuk, hogy az úriember régebben a Zack Marullo és White Orange Project nevek alatt ontotta a jobbnál-jobb zenéket (még régebben pedig Dj Experte néven szórakoztatta legendás klubok legendás közönségeit), és amúgy pedig a kiadó egyik feje, akkor máris gyorsan változik a helyzet.
A houseból technoba forduló kiadó ezzel a kiadvánnyal lépte át a stílusok közötti határvonalat, a címadó track, a Drama egy konkrét nagytermes, hangárokba való techno, pulzáló, feszes ütemekkel, elragadó építkezéssel, minden megvan ebben a zenében, ami igazi közönségkedvencé avathatja a következő hónapokban a techno jellegű rendezvényeken. Ha „megfordítjuk a lemezt” (képletesen persze, hiszen egy digitális kiadványról van szó), akkor ott az In The Forest Of Fear nevű, elragadó kis szösszenetet találjuk, ami egy jóval finomabb darab, mint Drama nevű társa, minimal/tech-house hangulat, szép dallamok, kiváló építkezés (itt is), tényleg bevisz az „erdőbe”, szép csavargás a techno és a house határmezsgyéjén.
A következő hónapokban további megjelenések várhatók különböző magyar producerektől, melyekről természetesen azonnal értesíteni fogják a nagyérdeműt. A kiadó elkötelezett a hazai művészek iránt, így ha valakinek van olyan techno vagy techno jellegű zenéje, amit szívesen bízna a label gondjaira, akkor a demokat az alábbi e-mail címen várják: manipulatedrec@gmail.com.
A Drama EP pedig meghallgatható és megvásárolható az alábbi linkeken:


http://classic.beatport.com/release/drama/2230926
https://www.traxsource.com/title/937695/drama
Image and video hosting by TinyPic]]>