Április közepén Egbert is tiszteletét teszi a pozsonyi IXEL underground mélységében, ahova különleges livejával érkezik!
Ki ne szeretné a holland Egbert live produkcióját!? Most Pozsony techno szerető lakói is megkapják azokat az ütemeket, melyek mindig váratlan energiával ölelnek bennünket körbe.
A tavaly év végétől üzemelő IXEL Uto Karem és Philipp Straub, majd SanFranciscoBeat vendégül látását követően Egbertet tűzte ki programjára, aki már nagyon várja, hogy először felléphessen Szlovákiában.
Szerencsések azok, akik közel könnyen ki is ugorhatnak Pozsonyba, hogy testközelből tapasztalhassák meg a Moody sorozaton való debütálást.
Zeneileg nem lesz hiányérzete senkinek, hiszen Egbert van der Gugten rotterdami loftjában sorra gyártja az energikus techno hangsávokat, melyeket élőben szeret a legjobban összeboronálni. Teszi ezt sokszor Secret Cinema jó barátjával együtt, de önállóan is magabiztosan állja meg zenei helyét.
A 300 fős IXEL megfelelő underground környezetet biztosít majd számára, hogy live produkcióját kiteljesíthesse egy családiasabb környezetben, mint a sokszori szereplésének helyt adó Awakenings vagy Time Warp eseményeken.
Április 14-én ezért lesz érdemes Pozsonyba látogatni, hogy az általa közvetített trackek megtegyék ránk gyakorolt hatásukat, miközben Denes Toth, PLUSplus, vagy Gustawson is megteszi a tőle telhetőt a DJ pultban!
Esemény: https://www.facebook.com/events/571362093215842/
]]>