Tom Novy a fél szezont Ibizán tölti, így aztán van némi rálátása a felmerülő költségeket illetően. Neki pedig lehet hinni a szavának, hiszen lassan 30 éves pályafutás van a háta mögött, olyan nagysikerű számok szerzője, mint a  “Take it” és a “Your Body“. Két listát is összeírt nekünk, kinek a pénztárcájához mérten. Az első lista azoknak szól, akiknek minden mindegy, a második pedig azoknak, akiknek minden eurocent számít.


MAGASÉLET

1. Érkezz magángéppel, akárcsak Richie, Carola, vagy éppen Carl Cox! A magánrepülő bérlésének költsége indulási helyszíntől függően nagyjából 12-15 ezer euro oda és vissza.

2. Szállást a Destino-ban foglalj! Egy éjszaka 400 euro, viszont az ott megrendezett bulikért már nem kell külön fizetned.

3. Vasárnap strandolj aztán foglalj asztalt a Blue Martin-ban. A legelőkelőbb a Moet Lounge, ez 12 ezer euróba kerül.

4. Eszkortlányokra is szükség lesz. Bikinis csajokat 300 eurós alapáron bérelhetünk.

5. Kedden a Lio-ban vacsorázz! Nagyjából 250 euro a kaja, amihez még hozzájön a bor. Egy üveg Krug Rose Champagner 450 Euro és egy Magnum Baron de L nagyjából 700.

6. Ha szombat, akkor Pacha! Aznap Solomun pörget, de ha igazán Hollywood-ban szeretnénk magunkat érezni, akkor a VIP Flower Power Pacha a legoldás. Idén olyan nevekkel találkozhattunk itt, mint Leonardo di Caprio vagy éppen Anne Hathaway. Egy VIP asztal ára – elhelyezkedéstől függően – nagyjából 5000 eurót kóstál.

7. Délben tegyünk egy hajós kirándulást Formantera szigetére. Egy 12 személyes hajó bérlése 2000 euró, az üzemanyagköltséghez számoljunk még hozzá 500-at. Ebédeljünk a Juan y Andrea nevű étteremben, paellát vagy sózott halat. Nagyjából 400 euró az asztaltársaságunknak, hozzá egy jobb fajta  Magnum Domain Ott Rose, amiből egy üveg 250 euro.

8. Hétfő este a DC10-ben kezdünk, majd irány a Cocoon-party! Tavaly 3000 euroba került a VIP-asztal a teraszon, amikor Sven Väth zenélt.

9. Nyilván bírni kell szuflával is a kiképzést. Erről nem nyilatkozom.

10. A sofőrszolgálatot majd elfelejtettem megemlíteni. A VIP-transzfer ára 500 euró egy napra. Hiszen ilyenkor azért mégse magunk vezessünk.
paella-1003552_960_720-632x356
CSÓRÓ NYARALÁS

1. Nyilván az elsődleges szempont csak is az ár lehet. Keressük meg a legolcsóbb fapadost. Bár már indul közvetlen járat Budapestről Ibizára, de az sem probléma, ha át kell szállni, úgy talán még olcsóbb lehetőségeket is kifoghatunk.

2. Regelizzünk a Box 7 nevű helyen. 15 euróból már simán megvagyunk.

3. Silvia-nál már napi 8 euroért bérelhetünk egy öreg Twingot.

4. Irány a strand! Calla Compte és Sa Trinxa, amit leginkább ajánlunk. A benzinkúton 5 euróért tudunk vizet venni.

5. Vacsorárázzunk meg a Bella Napoli-ban! Egy pizza 10 euro, rántott hús üdítővel és kávéval pedig 20 euró.

6. Szombat este az óvárosban található DOME-ba menjünk bulizni! Belépő nincs, csak az italokért kell fizetni.

7. Keddre a Lio a legjobb választás. Ha megkeresed Tom Novy-t, talán lesz olyan jó fej, hogy felírjon a vendéglistára. Bár két ital 40 euróba kerül, de hidd el, hogy megéri!

8. De ha máshova szeretnél menni, akkor mindenképp a Tantra-ban szerezd be a tiketet! Van egy csomó ingyenjegyük is. Céljuk, hogy teltház legyen a klubokban.

9. Nehogy azt gondold, hogy a hajós bulik csak a gazdagok kiváltsága! A Cirque De La nuit boat party 90 euróért árulja a szolgáltatását. Ezért a pénzért DJ-t kapsz és elvisznek Formentera-ra, ahol úszni is tudsz egyet. Utána következhet a medencés buli. Ami a legdurvább, hogy ingyen van a pia, ami tényleg jó minőségű. Annyira mókás ez a buli hogy időnként még Guy Gerber, Hosh vagy Tom Novy is szokott itt zenélni.

10. Végül, de nem utolsó sorban nézzünk meg egy naplementét is a  Es Vive Hotel tetőteraszáról. Itt készítik a világ legjobb görögdinnye-Martiniját 12 euroért.


Úgy tűnik, Tom Novy valóban szinte már helyi lakosnak számít
Úgy tűnik, Tom Novy valóban szinte már helyi lakosnak számít

Forrás: [Fazemag]]]>