Néhány nappal ezelőtt Luciano – eredeti nevén Lucien Nicolet – egy hosszabb bejegyzést tett közzé saját Facebook oldalán, ahol őszintén beszél droghasználatról, függőségről és a kábítószerrel folytatott harcáról is.
A Cadenza főnöke egy éve józan és azóta nem él semmilyen tudatmódosítóval. Ennek apropóján postolt a túrázás veszélyeiről és persze Avicii közelmúltbeli haláláról is szó esik.
“Ma vagyok egy éves … Pontosan egy évvel ezelőtt kezdtem el a rehabilitációt egy Dara nevű helyen, Thaiföldön.” – kezdte sorait.
“Nagyon szerencsés vagyok, hogy olyan emberekkel voltam körülvéve, akik ezen a hosszú és kemény folyamaton keresztül mindvégig támogattak.” – folytatta, majd név szerint megemlíti azokat a személyeket akik fontos szerepet játszottak abban, hogy egy év alatt eljutott idáig.
“Szerettem volna megosztani a tapasztalataimat, bemutatni a következményeket és a tudást bizonyos viselkedésekről és veszélyekről. Hihetetlen szomorúság tölt el Tim Avicii történetével kapcsolatban, egy fiatal, keményen dolgozó ember, aki a saját zenei műfajában tényleg tehetséges volt, csak sajnos átlépett egy határt. Szeretnék megfogni egy pontot, mert valahogy én is oly sokszor éreztem magam túl közel ahhoz a bizonyos ponthoz. A magány, az elszigeteltség és különösen a megnemértettség érzése nagyfokú szorongást, depressziót és zavart okozott. Soha senki nem beszélt a betegségről, amelyet a túrázás és az ezzel járó nyomás generál. Ahol megfelelési kényszer van rajtad és az egyetlen módja a túlélésnek ha magad próbálod különböző anyagokkal kezelni. Ahogy sok más művész, én is megtaláltam a gyógymódot erre a megmagyarázhatatlan betegségre, a különböző drogok és alkohol formájában.” – mondja Luciano arról, milyen veszélyekkel is jár az az életmód amit folytatnak.
A teljes bejegyzést IDE kattintva olvashatjátok.
Forrás: RA]]>