Deadmau5 az egyik legnagyobb troll a zeneiparban. Az EDM szupersztárja azonban már többször bebizonyította azt, hogy szíve mélyén az underground felé húz és ért is hozzá. A legkézenfekvőbb bizonyíték erre talán a Richie Hawtin-nal közös projekt, ahol testpilot néven közösen álltak a lemezjátszók mögé.
A jellegzetes egérmaszkban fellépő Joel Thomas Zimmerman alias Deadmau5 is csak ember, aki egy rövid időre inkább háttérbe vonult. A terápia úgy tűnik, hogy sikeresnek bizonyult, ugyanis hamarosan újra színpadra lép. A jó hírt ő maga jelentette be a twitteren. A 37 éves művész megköszönte a segítséget Kellynek (ő a felesége), a családjának, barátainak és az egészségügyi dolgozóknak, ismét rátalált a helyes útra és egyre jobban  érzi magát.
Hamarosan érkezik legújabb albuma is, valamint az európai rajongóit sem szeretné cserben hagyni, hiszen ebben a hónapban turnéra indul az öreg kontinensen. A twitterre viszont egy ideig még nem fog visszatérni, a legfontosabb infókról és a turné időpontjairól a mau5trap csapata fog beszámolni.
Deadmau5 nemrégiben őszintén beszélt a problémáiról, akit érdekel, itt nézheti vissza az adást:

Az EDM DJ-k körében sajnos nem újkeletű a jelenség, nemrégiben Hardwell jelentette be visszavonulását bizonytalan időre, Avicii pedig áprilisban lett öngyilkos.

]]>