A hivatalos megnyitó végül fél évet késett, de októberben immáron véglegesen birtokba vehettük a Városliget tőszomszédságába költözött Cinema Hall-t. A start álomszerűen indult, rögtön egy teltházas bulival. A XIV. kerületben új otthonára talált szórakozóhely azóta is folyamatos finomhangolásokon esik át, a vendégek reakcióinak figyelembevételével.
Ennek eredményeként pénteken fog debütálni a Small Room, ami annyira nem is lesz kicsi, hiszen a nagyteremből lesz leválasztva. A debütáló este házigazdája a Cream Of Sounds csapata lesz, akikkel legutoljára nyáron találkálkozhattunk. Ezek pedig igazán emlékezetesre sikerültek, hiszen a Népszigeten, a Kabinban megrendezésett utolsó két szabadtéri bulijukon is megtelt a placc, aki már járt ott, az nagyon jól tudhatja, hogy bőven van hely táncolni. Ez pedig folytatásért kiált, az ott megtapasztalt életérzést viszik négy fal közé.
cos
Ezúttasl négy hazai kiválóság fog felelni a zenéért. Chriss Ronson nevét senkinek nem kell bemutatni. A We Are Creation alapítója már a 90-es években állandó fellépő volt az ország legjobb klubjaiban, a budapesti Pacha és Home rezidenseként pedig hétről hétre a világ legjobbjaival játszhatott együtt. Mindezidáig egyetlen magyarként kapott szerepet John Digweed Transitions című rádióműsorában,  ő az első magyar dj, aki hivatalos Renaissance mixet készíthetett, egyik zenéje pedig még a Global Underground válogatására is felkerült.
Gregory S régi ismerősként áll ismét a pult mögé, hiszen augusztusban már megtáncoltatta egyszer a Cream Of Sounds közönségét a Népszigeten. A Trusesounds csapatának oszlopos tagja, 2015-ben ő képviselte Magyarországot a Burn Residency ibizai döntőjében. Három hónapot töltött a szigeten, miközben fellépett a Privilege-ben és a Space Clubban is.
A kellő fel, illetve levezetésről pedig a Cream Of Sounds két oszlopos tagja, thedunaj, valamint Bæcker gondoskodik.
A nyári nagy sikerre való tekintettel ezúttal is összeáll az All Together, ezúttal Gregory S és Chriss Ronson segítségével!
A hideg időjárás senkit ne rettensten el, a történet ugyanott folytatódik, ahol auguzstusban abbamaradt: mosolygós emberek töltik meg a táncteret, akik napfelkeltéig fokozzák ezt a hangulatot. A megfelelő hangzásról pedig a Martin Audio fog gondoskodni. A jegyek elővételben 1800 ft-ba kerülnek, a helyszíni jegy ára éjfélig 2000, éjfél után pedig 2500 ft lesz.
Esemény: https://www.facebook.com/events/469689610104577/ 
]]>