Bombaerős az év eleji elektronikus zenei kínálat a fővárosi piacon. Egyik legfőbb bástyája az Akvárium Klub, ahol szinte minden hétre jut valami csemege. Feltörekvő tehetségek, több évtizede a pályán lévő legendák, valamint aktuális közönségkedvencek egyaránt a lemezjátszó mögé lépnek.

Cleric második alkalommal zenél Magyarországon. 2017-ben járt itt először. Manchesterből érkezik, amiről inkább a foci jut eszünkbe elsőre, pedig olyan nagynevű együttesek kezdték el bontogatni szárnyaikat itt, mint példáaul a The Chemical Brothers, Oasis vagy éppen a New Order. Főhősünk 2012-ben jelentette meg első saját EP-jét egy olasz kiadó, a Sonntag Morgen gondozásában. De olyan nagynevű labelek gondozása alatt is jelent meg már zenéje, mint például a Len Faki által vezetett Figure vagy a Soma Quality Recordings, amit még 1991-ben alapított Slam és Dave Clarke. Cleric 2014-ben indította el saját cimkéjét. A Clergy eddig tizennégy megjelenésnél jár, többek között Dax J és Kwartz is adott már ki nála zenét.

Baseballsapkája a védjegye, ars poétikája pedig a következő: „ Music is like a religion”. Ő maga így vélekedik az elektronikus zenei szcénáról: ” „megtanultam, mennyire fontos eleme ennek a kultúrának az egymásra figyelés. Kapcsolatok épülnek, megosztjátok egymással a vizet, a rágógumit, érdek nélkül, mivel lehet, hogy sosem találkoztok többet. Szerintem ezek olyan pillanatok, amikre nagy szükség van ebben a világban.. 

A Black Mamba tavaszi programdömpingjének egyik legizgalmasabb előadójáról van szó. Nem fog finomkodni, azomban azt biztosra vehetjük, hogy szettje még a vájtfülűek igényeit is ki fogja elégíteni.

A hazai fel, illetve levezetésről Shabaam, illetve David Temessi fog gondoskodni. Előbbi nemrég indította el saját kiadóját. A Rawflex Music második EP-je éppen most jelent meg. Ráadásként Sanfrancsicobeat új alteregójának, ARKOW-nak a debütálásáról van szó.

Az elővételes jegyek 2500 ft-ba kerülnek, a helyszíni belépők ára pedig 3000 ft.

helyszín: Akvárium Klub
cím: Budapest, V. kerület, Erzsébet tér
kapunyitás: 23:00, start: 23:00, end: 06:00
info: 00 36 20 77 07 700 , info@deadcode.hu
www.blackmamba.hu
www.facebook.com/BlackMambaProduction

Esemény: https://www.facebook.com/events/276161526162054