Már a tavalyi évben is valóságos ’Armageddon’ csapott le az Exit Fesztivál legeredetibb színpadjára, az mts Dance Arena-ra. Az idei zenei felhozatal viszont még annál is nagyobb szenzáció lesz!

Miután Carl Cox bejelentette visszatérését a világ egyik legnagyobb szabadtéri rave helyszínére, rövid időn belül csatlakozott hozzá többek között Paul Kalkbrenner, Amelie Lens, Maceo Plex, Jeff Mills, Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Dax J, Monika Kruse, Adriatique, Satori és Johannes Brecht is. A legnagyobb elektronikus zenei csillagok galaktikus csapata néhány nappal ezelőtt Solomun-al vált teljessé, aki 2010 óta többször is részt vett a rendezvényen. Ezúttal pedig népszerű ibizai partisorozata, a „Solomun +1” keretein belül lép színpadra. Plusz egy ráadás, hogy nem csak a Fehér sziget hangulatát idézi meg a 18. századi erőd falai közt, hanem különleges vendégeket is hoz magával, a Tale Of Us duót egyenesen a techno és house szcéna élvonalából.
Egyedülálló koncepciójukkal 6 órán keresztül birtokolják a várárok varázslatos színpadját, ahol külön-külön követik egymást a pultba, végezetül pedig egy 2 órás b2b szettel zárják a programot.

A négy hónapos ibizai szezon alatt Solomun minden héten meghív maga mellé egy vendéget, akivel megosztja a Pacha pultját egész éjszakára. Ez a sorozat már eddig is nagy sikert aratott olyan előadók közreműködésével, mint Sven Vath, Dixon, Black Coffee, DJ Tennis illetve a belgrádi Vladimir Ivković is a szerencsés meghívottak közé tartozhatott. A szezonzárón pedig a Tale Of Us-al közösen búcsúznak a nyártól, ahogyan természetesen ők is Solomun-al zárják saját „Afterlife” eseménysorozatukat, ezért közös játékukat a spanyol sziget egyik legforróbb b2b –jeként emlegetik már. Az olasz duó jelenleg karrierjük csúcsán jár, a tavalyi Exit-es fellépésüket pedig az elmúlt évek egyik legjobb szettjének tulajdonították a fesztivál életében.

Solomun egyszer azt nyilatkozta, exites fellépése az egyik legjobb élmény az életében. Többek között ez is szerepet játszott abban, hogy Miami, New York, Paris, Tulum és persze Ibiza mellett ide is magával hozza exkluzív sorozatát. Először 2010-ben debütált a Dance Arena színpadán, majd a tavalyi évben mindent elsöprő sikert aratott. A közönség akkora tapsovációban tört ki, hogy a végeredmény egy fél órás ráadás volt, mellyel be biztosította magát az Exit rezidens előadóinak táborába. Most pedig eljött az ideje, hogy a népszerű videójáték a GTA speciális kiadása után végre az Exit Dance Arena színpadán is közösen szerepeljenek a Tale Of Us párossal.

Az Exit Fesztivál 2019. Július 4-7-ig kerül megrendezésre Újvidéken (Novi Sad), a péterváradi erőd falain belül. A rendkívüli line up már így is olyan előadókat tartalmaz, mint The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, Skepta, Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Snake, Desiigner, Lost Frequencies, IAMDDB, Sofi Tukker, Solomun, Tale of Us, Tom Walker, Maceo Plex, Charlotte De Witte, Boris Brejcha, Peggy Gou, Jeff Mills, Amelie Lens, Dax J, Phil Anselmo & The Illegals, Tarja Turunen, 65daysofstatic, The Selecter, Peter & The Test Tube Babies, Whitechapel, Atheist Rap, Arcturus, Total Chaos, valamint még további nevek bejelentésére számíthatunk.

Jegyek és bérletek elérhetőek a https://meex.hu/jegyek/exit-fesztival-2019 weboldalon!