Pacou 12 ezer követővel rendelkezik a Facebookon. A német producer egyben a LL Records tulajdonosa, mellette pedig a Tresor rezidenseként tevékenykedett. Egészen mostanáig. Ugyanis egy állítólagos rasszista jellegű nyilatkozata miatt szerződést bontott vele a legendás német klub. A vita DJ Luca friss megjelenése körül robbant ki.

A Tresor rögtön kiadott egy nyilatkozatot, mely szerint Pacou nyilatkozata összeegyezhetetlen a Tresor-család alapelveivel. Az április 20-án esedékes fellépését is törölték. Bár elismerik a zenei munkásságát, de úgy tűnik, hogy nem ismernek tréfát a tolerancia, tisztelet és összetartozás kérdésében.

Pacou pedig igen régi bútordarab. Több, mint két évtizede töltötte be a Tresor rezidensi pozícióját. Lemezgyűjtőként kezdte, 1993-ban vette meg az első lemezjátszóját, három év múlva pedig már megjelent az első saját zenéje Agent Cooper néven, a Raw Music gondozásában. 1997-ben jelent meg a „Symbolic Language” című albuma a Tresor házi kiadójánál, ami után a klub rezidense lett. DJ-karrierje meredeken ívelt felfelé, beutazta az egész világot és otthagyta a polgári állását. A fentebb már említett saját kiadóját 1998. szeptemberében alapította. Összesen 4 albuma és 35 EP-je jelent meg. DJ-karrierje során negyvennél is több helyen lépett fel. Szóval letett már valamit az asztalra.

Elég nehezen viseli a szakítás körülményeit.

Egy hazai kommentelő így értékeli a történéseket:

Úgy tűnik, hogy a közösségi média haragja újabb karriert törhet ketté. Az első ilyen Ten Walls emlékezetes kirohanása volt 2015-ben. Ő akkor épp a karrierje csúcsán járt, a legnagyobb rendezvények állandó résztvevőjeként. Bár azóta is folyamatosan járja körbe a világot, a legnevesebb bulik szervezői és DJ-i azóta sem kérnek belőle.