Óriásit ment a múlt heti cikkünk, ahol arról írtunk, miszerint Jeff Mills is fellép idén Ozorán. Fura volt olvasni viszont a kommenteket, a többség ugyanis úgy tűnik még mindig nincsen tisztában azzal, hogy a Dádpusztán megrendezett egy hetes seregszemle nem csak a goáról szól. Rengeteg különleges zenei programmal csábít. Itt járt először hazánkban a techno slágereket hangszerekkel előadó MEUTE, de tavaly James Holden is megfordult a tolnai megyei paradicsomban. Itt a techno rajongói is folyamatos elfoglaltságot találhatnak maguknak. A szervezők pedig újabb neveket jelentettek be. Köztük nem kevés olyat, akiket jól ismerhetünk techno rendezvényekről.

D-Nox & Beckers tulajodnképpen már hazajárnak és nem ritka tőlük az sem, hogy hat órán keresztül izzítják a lemezjászókat. Der Dritte Raum-éknak szintén nem ismeretlen a terep. Első alkalommal fog viszont fellépni Dr. Motte, akit a Loveparade alapítójaként ismerhetünk! Moscoman neve is ismerős lehet annak, aki járt tavaly a B My Lake-en. Ő játszotta ugyanis a fesztivál egyik legemlékezetesebb szettjét, amitől teljesen el voltunk ájulva! Martin Roth neve sem ismeretlen azok számára, akik a dallamosabb house zenét kedvelik, zenélt ő már korábban a Track Terrace-on is.

Természetesen a hazai szekció mellett sem mehetünk el szó nélkül: Andras Toth, Bernathy & Zsager (vajon ők milyenek lehetnek együtt?), Infragandhi, Interflug (hazánk egyik, ha nem a legjobb acid producere), Lank & MC Fedora, Monolit, Nora Matisse, Titusz (aki a Belga producere), Tsu és Vatsanah játéka önmagában is érdekes lehet.