A Kamaraerdő Open Air az egyik kedvenc nyári sorozatunk. Jó esetben évi két alkalommal kerül megrendezésre, a szabadtéri szezon elején és a végén. De az időjárás sajnos gyakran közbeszól, ezért tavaly csak a nyárnyitót lehetett megrendezni. A korábban Normafa Open Air néven futó esemény 2018-ban közözött Csillebércről a XI. kerületi Kamaraerdőbe. A jól bevált recept a következő: drum and bass, dubstep, goa és techno színpad a természet lágy ölében. A fellépők nagyjából évről-évre azonosak. DJ Palotai az egyik biztos pont. Az 1961-ben született lemezlovas az elektronikus zene, a drum and bass és a breakbeat egyik magyarországi meghonosítója. Leginkább arról ismerhetjük, hogy tört ütemeket játszik, de aki a hősidőben kezdte a szakmát, attól nem áll távol a techno sem. Palotai Zsolt pedig idén nem csak a drum and bass színpadon áll a pult mögé, hanem a NVC ► Hi!Fly ► Lavalava tech house mezsgye színpadán is meg fogja mutatni azt, hogy nem csak a tört ütemekhez ért. Különleges alkalom lesz!

Érdekes, hogy DJ Budai éppen tegnap merengett el azon a facebookon, hogy a szakma nagy öregjeinek – külön kiemelve DJ Palotai nevét – miért nincs saját színpada a legnagyobb fesztiváljainkon.


A jó idő esetén június 1-én megrendezésre kerülő négy színpados open air megmozdulásra már elérhetők a szuper kedvezményes belépőjegyek mindössze 1990 Ft-ért. Nem érdemes sokáig várni a jegyvásárlással, mert hamarosan emelkedni fognak a jegyárak. A helyszíni belépő majd 4000 ft-ba fog kerülni.

Esemény: https://www.facebook.com/events/173312660253205/
Jegyvásárlás:  https://oneticket.hu/kamaraerdo-open-air-palotai