Oxia június végén ismét ellöki a Dominot Budapesten!

Június utolsó szombat éjszakáján, a Prime FM jóvoltából ismét megkaphatjuk Oxia nagy táncát!

„A kocka el van vetve” – mondták anno a rómaiak, majd Oxia 2006 májusában előállt új zenéjével és azóta már azt is mondhatjuk, hogy „A domino el van lökve”! Néhányan bármennyire is elcsépeltnek mondják mára a 2006-ban megjelent Domino című tracket, Oxia legendás himnuszt alkotott magának és az elektronikus zene világának is ezzel a számmal.

Ez a sokak által kedvelt zene még ma is felrobbantja a tánctereket és csak a YouTube-on 40 milliós lejátszás felett jár!

A francia elektronikus zenei hős viszont már ezt a kiadványát megelőzően, egészen a 90-es évek elejétől képben van a szcénában. Első EP-jét 1995-ben adta ki Parameters címmel, Kiko nevű producertársával közösen.

Saját kiadója indítására ezután több mint 20 évet várt, melyet Diversions Music címmel indított el honfitársa, Nicolas Masseyeff-fel közösen, de az addig vezető út során bejárta a legjobb, legnevesebb kiadókat. A Bedrock, a Kompakt, a Hot Creations, a 8bit, a Defected, a Knee Deep In Sound, a Toolroom, a GU, a Suara és sok más kiadó őrzi zenei lenyomatát, melyek időtállóságát már többször bizonyította a hazai közönség számára is.

Amellett, hogy a világ számos klubjában és fesztiválján évtizedek óta állandó vendégnek számít, idén már 5. évben lép fel a Marco Carola nevéhez fűződő Music On bulikon. Idén például az amszterdami fesztivál kiadáson állt helyt 2 órában, a közönség örömére:

Az elmúlt időkben a legnagyobb húzása mégis az idei Cercle szettje volt, amit egy romániai kastély tövében adott, a hegyek között, naplemente közben.

Szerencsére nálunk szinte minden évben hallhatjuk valahol a mindig táncorientált szettjét, melyet most június 29-én, szombaton kapunk meg Budapesten, a Track Terrace nyárias környezetében, a Prime FM szervezésében.

Oxia mellett a hazai oldalról Rich, Kornel Halasz és Ramon képviseli a 4/4 ütemeket, melyre jegyek kaphatók elővételben! A június végi találkozásig érdemes megnézni, végig láb dobolni az említett Cercle szettjét: