Talán nem meglepő, hogy #mindigvanlejjebb rovatunk bővelkedik az EDM világában megtörtént esetekkel. Az elektronikus zene leginkább elkorcsosult vadhajtásának kínos bakijairól már több alkalommal írtunk külön-külön is. Annyi szarságot csináltak már ezek az úriemberek, hogy megérdemelnek egy gyűjtőposztot. Persze ne legyünk elfogultak, a techno szcénából is bőven össze lehetne gyűjteni megfelelő mennyiségű anyagot egy hasonló lista összeállításához.

1. David Guetta @ Tomorrowland

Rögtön egy klasszikussal kezdenénk. A semmibe meredő francia szupersztárt láthatólag nagyon megcsavarja valami. Mindez pedig a világ legnépszerűbb fesztiváljának nagyszínpadán történt.

2. Calvin Harris

Calvin Harris még a jobbak közé tartozik, tud kifejezetten igényes zenét is írni, ha akar. Mondjuk van, amikor a technika ördögével ő sem tud mit kezdeni.

3. Martin Garrix

A kínos baki esetén Martin Garrix még a 18-at sem töltötte be. Ez idő tájt zenélt először Magyarországon, a Club Play-ban. Ma már nem adja alább, mint a Sziget, vagy a Balaton Sound nagyszínpada.

4. Salvatore Ganacci

Erről a fellépésről megoszlanak a vélemények. Alapjában véve ez a legrosszabb dolog, amit valaha láttunk a DJ-pultban. De éppen emiatt zseniális. Egy igazi fricska az EDM-huszárok irányába. Vagyis remélem.

5. David Guetta a 2016-os EB nyitóünnepségén

Értjük, hogy egy hasonló rendezvényen nem a zene az első, de ez mégis mi a búbánatos fasz?

6. Steve Aoki

Steve Aoki-nak természetesen bérelt helye van a listán. A tortadobáló ezúttal egy félresikerült trambulinos ugrással hívta fel magára a figyelmet.

7. DJ Khaled

Igazán kínosra sikerült DJ Khaled Usher-rel való közös fellépése. Nagyon lazán nyomja mindaddig, amíg el nem tűnik a színpadon.

8. Paris Hilton

Ebben az egy perces videóban minden benne van, hogy miről is szól ez az egész. Ha jól látom egyébként ő már nem aktív DJ. Mindenkinek a legnagyobb örömére.

9. Skrillex

A dubstep “agyon hypolt” sztárját sem kell félteni. Volt már, hogy lefejelte a színpadot, egy félresikerült stage diving pedig 1 milliárd forintjába került. Itt pedig jött a drop, neki pedig pont sikerült leállítani a zenét.

10. A tizedik helyezett egy kakukktojás. Nem EDM, hanem hardstyle és nem is igazán kínos, hanem inkább marha vicces, aminek minden másodperce külön-külön is megérne egy misét. Amikor már azt gondolod, hogy nem lehet überelni a színpadi produkciót, akkor a kamera elkezdi pásztázni a közönséget, amitől végleg kiköpöd az utolsó falatot is a szádból.

Forrás: [Fazemag]