A tavalyi bezárást és újra nyitást követően 9 hónappal később a nagy nyugati bástya mégis elesik.

2008-ban indult klubútjára a Club Vertigo, mely rendkívül színes programfelhozatallal rendelkezett, köztük a Sikztah által szervezett The Etiket sorozat is itt futott klubszezonban. A klub vezetése közben nyaranta a Mundo-ba szervezete a programokat, így ez a klub kettős volt Győr, egyben a nyugati régió nagy szórakoztató bástyája.

A múlt idő azért használatos, mert bár a tavaly év végi bezárást még követte egy tavaszi félév, de a nyári pihenő után a Club Vertigo nem nyit ki többet.

Ezt a szervezők szeptember 24-én délelőtt tették közzé a klub közösségi oldalán a következő bejegyzéssel:

„Kedves Vendégeink!

Immár végleges és visszavonhatatlan, hogy a Club Vertigo ősztől az eddigi formájában és a mi irányításunkkal nem üzemel tovább. Köszönjük a türelmet, a bíztatást, de sajnos ez volt a racionális döntés. A legsikeresebb bulik új helyszíneken bizonyára folytatódnak. Tervezzük, hogy néhánynak a Mundoban is helyet biztosítunk. Ezekről a bulikról itt (a közösségi oldalon – a szerk.) találtok majd további infót.”

A The Etiket nyitotta újra és a The Etiket zárta be végleg!

Sem Sikztah, sem a klub vezetése, sem a közönség nem sejthette, hogy a december végén bezárt klub újra nyitása ilyen párhuzamba kerül majd a The Etiket sorozattal. A tavalyi bezárás hírét a szilveszteri eseménnyel koronázták meg a szervezők, majd január 7-én már az örömhírrel jelentkeztek, hogy mégis sikerül folytatni.

A Vertigo így egészen április 27-ig folytatta a klubszezont, majd kiköltözött nyárra a Mundoba. Ez az ominózus esemény a The Etiket szezonzárója volt, ami végül mostanra a klub egykori záróbulijává lépett elő.

Micsoda ki nem számolható kettős párhuzam!

Így a soron következő I Hate Models-t megvillantó esemény már egy másik helyszínre kénszerül!

Annyi átmulatott éjszakát követően a Club Vertigo pedig nem nyit ki többet, legalábbis abban a térben egyelőre biztosan, de várjuk ki a végét, és várjuk meg azt, hogy mi is teljes értékűen utána járjunk a bezárásnak.

Amint sikerül bővebb információra szert tenni, megosztjuk az oldalon! Addig is köszönjük, hogy a Vertigo 11 éven keresztül üzemelt a győri éjszakában!