Az amerikai techno producer 15 európai állomáson gyűjti a támogatást.

„Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a starter home. Choose yours friends.” – hangzik el a monológ a Trainspotting filmben, The Balck Madonna pedig azt mondja: „Choose Love”.

Teszi ezt annak jegyében, hogy október 4-i kezdéssel 7 hónapon keresztül 15 európai nagyvárosba viszi el „We Still Believe: Choose Love” turnéját, melynek bevételéből az LGBTQIA, szexuális másságuk miatt üldözött egyéneknek gyűjtsön támogatást.

A világüggyel foglalkozó Help Refugees szervezetnél már nagykövetként tartják számon és ő maga is nyíltan vállalja szexuális hovatartozását.

A turné címe akár ismerős is lehet, hiszen ez a Help Refugees szlogenje és év elején már láthattuk ilyen pólóban, amikor bejelentette nagyköveti szerepét az LGBTQUI ügy mellett és merch shopjában már lehet kapni ilyen feliratú pólókat, aminek szintén teljes bevételét jótékonyságra fordítja.

„Amikor tudtam, hogy segíteni akarok a bajban lévő embereknek, akkor ez a csodálatos hely volt, ahol ezt elkezdtem. A humanitárius segítségnyújtás új mozgalmának úttörői: gyors, rugalmas, átlátható szervezet. Közvetlenül oda mennek, ahol segítségre van szükség, majdnem 1 millió embernek segítve.” – mondja a Help Refugees szervezetről.

Úgy gondolja, hogy együtt van lehetőség a változásra, ennek függvényében is indította el a turnét, hogy Európa szerte felhívja a figyelmet a mozgalomra, amiben igazán hisz és ajánlja mindenkinek a szeretet választását!

Tekinthetünk erre úgy, hogy a house/techno műfajban is akadnak olyan egyéniségek, akik mernek embertársaikért felelősséget vállalni, mernek tenni, hogy jobb életminőség keletkezzen.

A turné állomásait Belgium, Csehország, Franciaország, Litvánia, Grúzia, Németország, Lengyelország, Portugália, Olaszország, Spanyolország, Ukrajna és az Egyesült Királyságban élők kapják meg, de mi is ellátogathatunk ezekre az eseményekre, hogy tánccal támogassunk egy aktuális ügyet.

Ha elmegyünk, ilyen ütemekkel számolhatunk, a videó alatt pedig mutatjuk a turné állomásait!