Egyben a sorozat visszatér a Cinema Hall falai közé.

Alig két éve ismerjük a Rokoko életérzést, de már közel egy tucat helyszínt birtokba vett a csapat, melynek meghatározó zenei stílusa a főként román elektronikus zenei szcéna mélységekig utaztató micro house techno-ja. Valahogy így lehetne megfogalmazni azt, amit a most soron következő nyilvános esemény headliner-e is képvisel.

Raresh-t ismerjük önálló zenei egyéniségként, de a 2007-ben Rhadoo-val és Petre Inspirescu-val indított, mai napig hírhedt [a:rpia:r] kiadó egyik fő pilléreként is. Ahol megjelenik, ott a magával ragadó zenei áramlat veszi kezdetét, ahogy ez jellemző a román techno szcéna képviselőire, melyből a Rokoko csapata most sem elégedett meg ’csak’ Raresh jelenlétével.

Így a programba került az egykori Corvin Club volt erdélyi származású rezidense, Vayna, és a Brassó elektronikus zenei színterén tevékenykedő Mera, akik közösen, egy tartalmas b2b produkcióval készülnek az estére.

Mindeközben a Rokoko két meghatározó hangközvetítője, Martin M és Flixon a tőlük megszokott dögös ritmusokkal szolgáltatják a megfelelő talpalávalót a reggelig tartó tánchoz.

Mivel ez a különleges román-magyar együttállás november 29-én, pénteken jön létre, ezért itt vehetünk búcsút az ősztől, és fordulhatunk a télbe, annak legjobb módján, à la Rokoko! Jegyek itt érhetőek el!