És még a telefonunkat is kihagyhatjuk a Budapest Calling újabb mozis bulijából!

No Phones, No Photos, Just Dance. Szól a Budapest Calling legközelebbi eseményének borítóján a felhívás, mely nagyon is aktuális 2019 év végéhez közeledve. A csapat mindig is szórakozást állítja a középpontba, de most még a megszokottnál is jobban hívja fel a figyelmet erre az örömteli tevékenységre.

Ennek a találkozásnak a pontos időpontja december 14., szombat lesz, amikor ismét a Cinema Hall táncterén találhatjuk magunkat, ráadásul egy olyan programban, melyet sokak régóta várhatnak!

Visszatér ugyanis hozzánk Lane 8, aki két évvel ezelőtt már bemutatkozott a hazai közönség előtt egy Anjunadeep és Budapest Calling közös eseményen és akkora bulit csinált, hogy azóta is várjuk újbóli fellépését. Mivel amerikai létére igen ritkán jár Európában, akkor is főként a nevesebb fesztiválokra, vagy éppen Anjunadeep partykra jön a világ erre a felére, így külön öröm, hogy most egy klubest erejéig repül Budapestre.

Ez már épp elég lenne, hogy készüljünk erre az eseményre, de itt van még a hollandok house mestere, Patrice Bäumel érkezése, akit már 2002 óta figyelhetünk az éjszakában, de két évvel ezelőtt újabb lendületet vett karrierje, amikor 2017-ben az Afterlife címkéjén megjelent a Glutes című track, amit az év egyik legjobb zenéjének is választottak. Azóta elképesztő zenéket kapunk tőle, mintegy újjászületett abban az évben és ezt most mi is megtapasztalhatjuk a klub mozink erőterében.

A Budapest Calling energikus, dallamos, helyenként hidegrázósan vokálos, olykor kőkemény, progressive, deep house és techno zenei kalandozást ígér, melynek a legjobb helyszínt választották az idén csúcsokat döntő Cinema Hall tekintetében.

Tökéletes lazítás lesz az év végi hajrában, melyre jegyeket itt találhatunk még online!