Nagyot szólt a múlt heti klubavató parti az Óbudai Harisnyagyárban. Nem csalódtunk, azt kaptuk amit vártunk: egy igazi hamisítatlan underground élményben volt részünk. És ahogyan azt a tulajdonos ígérte: úgy is éreztük magunkat, mint egy berlini klubban. 

A Fabrika sallangtól mentes, az igazi, már-már oldschool underground partik hangulatát, atmoszféráját élhettük át újra. Annak, aki még nem ismerős a környéken, kissé nehézkes lehetett megtalálni a helyszínt, de amint egy kicsit füleltek a fagyos januári éjszakában, egyből meghallották a partiról kiszűrődő techno zenét. Aki ismeri a Groove című filmet annak bizonyára ismerős lehet az érzés.

A fabarikások iszonyat vendégszeretően fogadtak mindenkit, és az este folyamán egy percre se éreztük magunkat kívülállónak. Ez az attitűd átragadt mindenkire, ugyanis mindenhol mosolygós, nyitott arcokba, egyéniségekbe botlottunk. A helyet méreteihez képest igen tágasnak éltük meg. A szervezők elárulták, hogy 50 főnél azért több vendég volt egyszerre a klubban, de ennek ellenére az italunkra 2 percnél nem kellett tovább várnunk.

A zenei élményben sem csalódtunk, az este jó fel volt építve, nem beszélve a technikáról. Sunny vinyl micro house szettel indította az estét. Ezt követte Zerogee progressive house hulláma, amit az emberek becsukott szemmel táncoltak át. Nagy fesztiválokon találkoztunk ilyennel utoljára, hihetetlen érzés volt. Zerogee tökéletes felvezetése után következett az est kiemelt vendége Bernathy Zsiga live act-je. Zsiga szettje meghozta mindannyiunk számára a katarzis élményét, olyan energiák szabadultak fel, amit talán le sem lehet írni. A közönség eggyé vált a zenével. Az elektronikus zene rejtett üzenete olyan mélyen szívhez szólt, hogy az emberek nem tudták elhagyni a táncteret. Ez után azt hittük, hogy ennél már nincs feljebb, pedig de! Szerintem sokan gondolták azt, hogy Andrija majd a mostanában tőle megszokott melodikus techno, house szettjével zárja a nyitóbulit. Ehelyett az estét megfejelte egy kemény acid, oldschool-rave szettel. A tempó és a hangulat fokozatosan emelkedett és 145bpm-ben csúcsosodott ki, a közönség szomjazott a veretésre, így természetesen megállíthatatlanok voltak, Andrija pedig egy félórás ráadással köszönte meg az éjszakát, és azt hogy ilyen kitartóak voltak.

Zsiga így nyilatkozott a szervezőknek az estéről:

„Megint azt érzem, hogy érdemes csinálni. Hál’ istennek most sok ilyen volt egymás után. Mindegyik illegál. 🙂 Szóval vigyük ki a technot a belvárosból, nem jó az ott. Itt viszont kurvajó!” 

Új élményekkel, pozitív gondolatokkal és persze széles mosollyal az arcunkon hagytuk el Fabrikát és várjuk a következő megmozdulást. Megtisztelő volt, hogy részesei lehettünk a nyitóbulinak és rendkívül örülünk annak, hogy egy ilyen pompás klubbal gazdagodott a budapesti éjszaka. Sok ilyen bulit még ide és további sikereket kívánunk a Fabrikának.