Kerek évfordulót ünnepel Magyarország egyik legrégebbi fesztiválja. Harminc éves jubileumára készül a Rockmaraton, melynek ezúttal is a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont 2020. július 6-11 között. 

A szervezők korábban már bejelentették az első negyven fellépőt. Öt nemzetközi névvel, az utolsó bejelentéssel teljessé vált a jubileumi Rockmaraton Fesztivál programja. Itt lesz a Sepultura. Andreas Kisser csapatának fellépése már azért is aktuális, mert február 7-én jelent meg a banda legfrissebb lemeze. Itt lesz a brit metálegyüttes, a Cradle Of Field is, akik szintén idén ünneplik fennállásuknak 30 éves jubileumát. Marky Ramone a kultikus amerikai punk együttes utolsó élő tagjaként Ramones klasszikusokat fog játszani. Két olyan metál együttes is érkezni fog, ahol egy hölgy a frontember. Ilyen a kanadai The Agonist, valamint a moldáv Infected Rain.

Az egy hetes bérletek ára jelenleg 18.900 Ft, a napijegyeket pedig 7900 Ft-ért lehet beszerezni ezen a linken. Tavaly mi is részt vettünk az eseményeken. A legjobb szívvel ajánljuk mindenkinek, aki szereti a rockzenét vagy pedig csak szeretne kimozdulni a komfortzónájából. Teljesen más a hangulat, mint egy elektronikus zenei rendezvényen. viszont minden olcsó és jól szervezett, a látogatók pedig nagyon kedvesek. De ha ez még nem győzött meg, akkor olvass el 10 indokot, ami a látogatás mellett szól. Mi idén sem fogjuk kihagyni!