Bár a kormány tegnap a vészhelyzet megszüntetéséről döntött és lassan minden iparág visszaállt a régi kerékvágásba, bulikat továbbra sem lehet tartani. Bíztunk abban, hogy esetleg vidéken enyhítenek a korlátozásokon, de most már biztosra vehető, hogy el kell engednünk a június és július hónapot is, már ami a táncos tömegrendezvényeket illeti.

Bármennyire is szerettük volna, az Alkotótábort sem lehet megrendezni az eredeti időpontjában semmilyen formában. A szervezők kiadtak egy nyilatkozatot, mely szerint az idei esemény eltolódik egy évvel. Csekkoljátok a bejegyzést, ahol minden infó kiderül a jegyek érvényességével és visszaváltásával kapcsolatban. Öröm az ürömben, hogy 8 év után (akkor a folyamatos esőzés miatt kaptunk kárpótlásul egy napot szeptemberben) ismét megpróbálnak egy újabb „fél” tábort összehozni, hogy legalább egy hosszabb napra együtt lehessünk. Ennek a dátuma 08.23 szombat. A program részleteit hamarosan közzéteszik.

Kedves Táborozók,

A kormány döntése értelmében a vészhelyzet megszüntetése után sem tarthatóak zenés rendezvények. Ennek értelmében kénytelenek vagyunk az idei tábort elhalasztani. Az új dátum 2021.07.15-18.
Hiába reméltük, végül a zenés rendezvények lettek az utolsók, amelyek létszámtól függetlenül korlátozás alatt maradnak. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy az eredeti dátumon, akár kisebb létszámban is, de sikerüljön összehozni az eseményünket, de ilyen környezetben az kivitelezhetetlen.
Mivel Augusztus 15 után elvileg feloldják ezt a tilalmat, így megpróbálunk 8 év után egy újabb „fél” tábort összehozni, hogy legalább egy hosszabb napra együtt lehessünk.
Ennek a dátuma 08.22. szombat. A program részleteit hamarosan közzétesszük.
Addig is nagyon köszönjük az eddigi támogatásotokat.

A jegyekkel kapcsolatban a következő lehetőségeket tudjuk felajánlani.

Bérlet tulajdonosok:

1) Az elővételben megvásárolt bérleteitek érvényesek a 2021-es Alkotótáborra.

2) Amennyiben beváltanátok azokat az augusztusi eseményre, megtehetitek, ezzel támogatva a munkánkat. Cserébe mi ezt azzal háláljuk meg, hogy minden bérlettulajdonos hozhat magával egy vendéget az augusztusi eseményre, azaz 2 fő részére szól a beváltott bérlet.

3) Amennyiben nem megfelelő egyik opció sem, úgy természetesen visszaváltjuk a bérleteket a vásárlás helyén. Ez irányú kérelmeteket a Cooltixen vásárolt jegyek esetében a mellékelt linken tehetitek meg július 2-ig.
https://tinyurl.com/cooltixalkototabor
A személyesen vásárolt bérleteket egyeztetés után az Aktrecordsban válthatjátok vissza. Az időpont egyeztetéshez emailt küldjetek az info@alkototabor.info címre.

Szálláscsomag tulajdonosok:
A szálláscsomaggal rendelkező táborozóink a következő opciók mellett dönthetnek.
1) Megtartják a csomagot. Ezzel támogatjátok a táborunkat és biztosítjátok a szállásotokat a 2021-es találkozónkon. Mi ezt a következőképp háláljuk meg. A csomag által tartalmazott belépővel ingyen látogathatjátok az augusztusi eseményünket és ezzel nem veszik el a bérletetek, míg a 2021-es táborra változatlan feltétel mellett érvényesek a csomagok. Továbbá hűségeteket még egy opcionális elővásárlási lehetőséggel toldjuk meg a 2022-es táborunk szállásai közül arra, amit korábban megváltottatok.

2) Amennyiben ezek a feltételek nem felelnek meg számotokra, úgy természetesen a mellékelt link segítségével a csomagot visszaváltjuk. A visszaváltott csomagokat azonban újra elérhetővé tesszük online felületeinken, az új vásárlóknak pedig ugyanezeket a plusz szolgáltatásokat biztosítjuk a szálláscsomagok mellé.

Lakókocsi jegyek:

A lakókocsi csomagok érvényesek a 2021-es táborra, vagy visszaválthatóak a cooltixen.

Az augusztusi eseményünk részleteit hamarosan közzétesszük, az ezzel kapcsolatos egyeztetések azonban még folyamatban vannak. Mi azon dolgozunk továbbra is, hogy ha eredeti formájában nem is tartható meg idén nyáron az Alkotótábor, legyen egy olyan zenés esemény, amelyen össze tudunk gyűlni szeretett közösségünk. Az összes elővételes vásárlónknak nagyon köszönjük az eddigi türelmét és reméljük bíztok bennünk annyira, hogy a bérletetek megtartásával biztosítjátok a tábor további sokszínű és minőségi programkínálatát a függetlenségünk megőrzésével.

Bővebb infó: https://www.facebook.com/events/2496730013776189/