A 2020-as év minden zenész életében egy hatalmas kihívást jelent: szűkülő lehetőségek, bezáruló ajtók és teljes digitális kapcsolattartás jellemzi ezekben a hónapokban az életüket. 

Ilyen nehéz időkben mindenki próbál a maga eszközeivel segíteni azokon, akik helyzetükből adódóan rászorulnak vagy éppen áldozatos munkájukkal szolgálják a társadalmunkat. Ezzel a zeneipar is igyekszik tartani a lépést: világszerte rengeteg olyan lélekemelő produkció született, amelyek összekapcsolták a kézzelfogható értéket a segítséggel – így igazi win-win megoldásokat kínálva a közönségnek, a rászorulóknak és magának a zenésznek is.

SIX mindig is kereste azokat az innovatív kitörési pontokat, amelyek segítségével többlet tartalommal tölthető meg a zene akár vizuális élménnyel összekapcsolva – ilyen volt az azóta is unikumként kezelt Filmmúzeumon futott Super8 Privátfilmek sorozat – akár olyan többletértékekkel felruházva egy zenei anyagot, mint ami a júliusban megjelenő All Together című szerzői albumhoz kapcsolódik.

A lemez talán sosem készült volna el ilyen formában, ha nincs a krízis, de szerencsére a helyzetből fakadó kreatív energiák ezúttal jól lettek becsatornázva. Az albumot hallgatva olyan érzésünk támadhat, mintha végig járnánk a bezártság minden hangulatát a felemelő pillanatoktól egészen azokig a percekig amikor a mélyebb gondolatainkkal voltunk összezárva. Mindezt egy olyan eklektikus, andalító hullámzáson keresztül élhetjük meg a 11 számon át, hogy észre sem vesszük, mennyire könnyen elveszhetünk benne. Ezt a révedést nem utolsósorban a profi utómunkának is köszönheti az album, amely Dobrocsi Krisztián (Forteba) munkája. 

Az All Together album különlegessége, hogy a klasszikus értelemben vett lemezként kerül forgalomba, vagyis CD-n rendelhetjük meg. Hogy miért tennénk ezt a mindent elsöprő digitális forradalom után? Nos, a bevételekből SIX az Országos Mentőszolgálatot támogatja, akik a legnehezebb időkben a vírus elleni védekezés első vonalát képezik és minden fillér segítségnek megvan a helye náluk.

A modell adott, a jótékonykodás mellé most egy komplett zenei utazás, egy egészestés cseppfolyós dallamokkal és mély house merülésekkel tarkított albumot is bezsebelhetünk fizikai formában. A szerzőhöz szorosan kapcsolódó Embliss Records első kiadványa rögtön egy igazán különleges anyag egy egészen egyedi koncepcióval a háta mögött. Csak nyerhetünk vele. Mindenki.

Rendelni innen tudjátok a lemezt: https://emblissrecords.com/shop/
Album minimix: https://soundcloud.com/super8privatfilm/six-all-together-album-minimix