Számottevő magyar megjelenésről, nemzetközi sikerről adtunk már hírt ebben a hónapban, ám a diadalmenetnek még koránt sincs vége! Ezúttal mikrostar kapott igen elismerő szavakat a „The Type” című eddig még kiadatlan zenéjére a Dynamic neves producerpárosától az Undercatt-től.

A sztori a következő. Adott egy népszerű producerpáros, akik a nagy vírushelyzet által előidézett megszorítások miatt időmilliomosok lettek, de cseppet sem keseredtek el, inkább előhívtak egy video podcast sorozatot, melynek témája nem meglepő módon a ZENE! Így ha kíváncsi vagy mit gondol Luca és Elia a még ki nem adott zenédről, nincs más dolgod, mint elküldeni nekik a megadott e-mail címre, és biztos lehetsz abban hogy meghallgatják és beszélni fognak róla valamelyik soron következő műsorukban. Így tett nemrégiben mikrostar is, aki a „The Type” címre keresztelt szerzeményét nevezte be szigorú véleményezésre, az eredmény pedig: IMÁDTÁK!

AZ Undercatt a Demolution című műsorát november 18-án indította el a twitch-en, rögtön a felhívás után 24 órán belül 70 kiadatlan zene érkezett be hozzájuk a világ minden tájáról. A podcast sorozat heti három alkalommal jelentkezik, hétfőn, szerdán, és pénteken este 18:00-tól, ahol Luca és Elia őszintén beszél a beérkezett zenékről.

Tudvalevő, az Undercatt a modern techno ihlette dallamos, érzelmi elemekkel díszített vonalát képviseli. Az első megjelenésük a „Golden Area” felkerült a „Four To The Floor“ Varius Artist szériájába, majd nem sokkal később a nagy főnök Solomun és a Diynamic család úgy döntött, felveszi őket a hivatalos művészeik névsorába. 2015-ben a „Camargo” című track-jük kavarta fel az állóvizet, mely után a The Temper Trap (“Sweet Disposition” remix) következett a 2DIY4 labelen. Ezek után nem maradhatott ki a sorból a Sasha nevéhez kötődő Last Night on Earth kiadó sem, ahol a „Coral” című track-jük látott napvilágot. 2016-ban született meg az első Diynamic EP a “Venus”, majd néhány hónappal később a “Futura”, valamint bekerültek a Pete Tong jegyezte After Hours Mix sorozatba is a BBC Radio 1-en. Tavaly érkezett meg az „Atlantico” EP, mely már a saját kiadójuk a Notturna égisze alatt jelent meg, akárcsak idén áprilisban az „Eternia” EP. És még egy kiadvány amit ajánlanánk figyelmetekbe, a szintén áprilisra datáható Dynamic megjelenlés a „Picture” sorozat, mely hat Undercutt szerzeményt hordoz, és arra hivatott hogy bemutassa egy művész aktuális művészi teljesítményét, hogy a hallgató egy pillanat alatt megértse az előadót. Se nem album, de egy EP-nél több, hiszen a producer különféle táncparkettorientált arculatát mutatja be.