A RavEra, mint elektronikus zenei indíttatású ruházati márka köré összegyűlt egy olyan lelkes csapat, akik arcukkal, sőt mi több, testükkel is lelkesen igyekeznek képviselni a márka gondolatait és az elektronikus zenei stílust. Az aktuális rave gyermekei mindent bele adnak, hogy a RavEra minél több érdeklődőhöz eljusson. Nem félnek felhúzni a ruhadarabokat és beállni a kamerák elé, hogy megmutassák, milyen a RavEra életérzés

A mini techno kollektíva már túl van több fotózáson, leforgattak néhány rövid ajánló klipet, és folyamatosan dolgoznak azon, hogy miként mutassák be a RavEra cuccokat. Mindezt teszik azért, mert nagyon bejön nekik a Balaton déli csücskében készülő ruházat és az alapgondolat, hogy épp itt volt az idő, hogy a hazai elektronikus zenei kultúra elkezdjen ráfolyni a testünkre! 

Ez egyre aktívabban meg is történik majd a jövőben is, mert egyre több csapat, egyre több stílus csatlakozik be a márkába, hogy megnyilvánulhasson ruházati felületeken is, melynek egy ilyen eseménytelen időszakban nem csak viseleti, de támogatói szerepe is van. 

A csapatot összefogó Katona Tamás felé intéztünk néhány kérdést, a RavEra találkozásról, az elektronikus zenéről, a csapatról, aki válaszait a tagok közös egyetértésben közvetítette felénk. Íme:

Sziasztok! Hogyan találkoztatok a RavEra-val és milyen indíttatásból, hogyan kapcsolódtatok be a márka képviseletébe?

Hajdihó! A márkával egy barátunkon keresztül találkoztunk, amikor felkért minket, hogy legyünk a modelljei kis reklámokban, web shootingokban. Hál’ isten olyan csapatot keresett, akik közel állnak a techno szubkultúra szívéhez és mindnyájan szívesen részt veszünk ilyen bulikba. Mondjuk a karácsonyi reklám forgatása elég erős illegál volt így a covid közepén. 😀

Kikből áll össze a csapat és ki milyen szerepet vállalt magára?

Válogatott technó szerető magyar és orosz állampolgárokból. És jómagamból.

Ha minden igaz egészen az ötlettől a megvalósításig Ti csináltok mindent! Magával a RavEra-val hogyan dolgoztok együtt?

Teljes mértékben szabad kezet kapunk, hogy egyéni percepcióban mutassuk meg a termékeket. Legyen szó trashről, vagy menő stúdiófotókról vagy ezek ötvözéséről, bármit csinálhatunk. Olyan a munka a srácokkal, mint a gyerek sziget, mindent lehet! 

Hogy néz ki bennetek a RavEra, mit ad számotokra ez a márka és Ti hogy látjátok ennek a fejlődését?

Bennünk? Hát, még nem próbáltuk megenni, de rajtunk kurva jól áll! Reményt ad nekünk, hogy a szubkultúránk nem hallt meg, tartják azt az apró őrlángot a srácok, ami a tűzhöz érve óriási lángot lobbant!

Ti kiknek ajánlanátok ezeket a ruhadarabokat? Nyugodtan emeljetek ki konkrét darabot, rámutatva kiknek mire lehet jól, de általánosan is érdekel a véleményetek!

Mindenkinek, bár a páváskodás nem ér! De a legjobban a Techno kultúra rajongóinak!

Hogy mit ajánlanánk? Az övtáskákat és a sapkákat, plusz a pulcsikatpólókatzoknikat. Pusztán mert praktikusak, a téli cuccok borzasztó jól hőtartók, a sapkákban pedig észre sem veszed a ruszki film szintű hideget!

Hogy jöttök ti az elektronikus zenébe? Milyen mélységből tudtok kapcsolódni egy elektronikus zenéhez szorosan kapcsolódó ruhamárkához?

Van köztünk Dj, producer, bartender, fotós és filmes, valamint néha beugrik egy-egy divattervező is modellnek, ha kell. Szerintem a második kérdés válaszát megadtam az elsőben. Elég mélyen mindenki! 🙂

Ha már zene, és ugye most nincsenek bulik, ez hogyan érint Titeket? 

Néha a szomszédok hajnali kettes kopogásával. Bár nem, nem vagyunk hangosak, csak jól érezzük magunkat.

Fontos-e az, hogy ilyen bulimentes időszakban is képviseljétek az általatok kedvelt stílust? Mit gondoltok, másokat hogyan lehet hasonlóra bátorítani?

Ahogy már fentebb is említettem, srácok, fussunk el együtt az őrlángunkkal a célig, addig tartsuk, óvjuk, védjük és a végén újra óriás lánggá lobbanunk!

Milyen fotókkal, videókkal rukkoltok elő a közeljövőben? Milyen terveket szövögettek a RavEra promóciókhoz?

Nem áruljuk el, várjátok csak! Előbb még itt van a Be Massive kollekciót bemutató Rave Friday, az is elég izgalmas lesz élő szettekkel.

Végezetül, ha már elektronikus zene és buli stop, mi lenne a legelső esemény, amire ha tehetnétek, mondjuk már holnap elmennétek, de legalább a karantén feloldása után!?

Egy király kis illegál. Vagy egy Truesounds party!

Köszönjük Tamás a belső titkok megosztását, reméljük mielőbb találkozhatunk egy eseményen is, de addig itt a február 19-i Rave Friday, Be Massive kollekció bemutatóval és természetesen Be Massive előadókkal, úgy mint Metha, Dubecticat és Robert Makai. A cuccok magunkká tételéhez pedig a shoppot ajánljuk meglátogatni!