Nakadia a globális techno szcéna egyik legsikeresebb női alakja. Története mesébe illő. Ugyanis Thaiföld nagyon szegény vidékről küzdötte fel magát a legnagyobb fesztiválok és klubok színpadáig. Minden reggel kilométereket kellett gyalogolnia azért, hogy vizet hozzon a családjának, de ugyanilyen hosszú utat kellett megtennie az első telefonfülkéért is.

Nakadia tündérmeséje mindenki számára inspiráló lehet. A „Positive Energy – Becoming Nakadia” című című önéletrajzi könyv arról a lányról szól, aki valóra váltotta az álmait, könyörtelenül átgázolt minden akadályon, fittyet hányva az előítéletekre és a kultúrák közötti különbségekre. Tette mindezt állandó mosollyal az arcán.

„A pozitív energia az életem története, és remélem, hogy ez arra ösztönzi az embereket, hogy optimisták maradjanak ezekben a nehéz időkben is” – nyilatkozott a szerző.

A könyv hivatalos kiadását 2021. március 31-re tervezik, de a www.nakadia.com oldalon már a megjelenés dátuma előtt is belelapozhatunk az alkotásba.

„A könyv egyaránt leírja Nakadia életének hullámvölgyeit, diadalait és mélypontjait” – magyarázza Sebastian Lehmann, a Nakadia menedzsere és társszerzője –  Megörökíti azt a pillanatot, amikor felfedezte magának a techno-t, és rájött arra, hogy techno-DJ-nek született. Kínkeserves órákat töltött el azzal, hogy tökélyre fejlessze a tudását, miközben számos előítélettel kellett megküzdenie, ami majdnem a karrierjének végét jelentette. Ő azonban nem adta fel és nem kért abból, hogy a könnyebb utat válassza. Követte az álmait, ami végül beteljesült. A könyv egy igazán inspiráló és rendkívül személyes életrajz a pozitív energia erejébe vetett hitről, melyből kiderül hogyan ragadhatjuk meg a lehetőségeket félelem nélkül.”