Norwell az egyik legtehetségesebb magyar producer. Pedig erre nem sok minden utal, amennyiben a Facebook lájkok számát vesszük alapul, ugyanis mindössze 2700-an követik a közösségi oldalon. Vannak dolgok, amiket nem lájkokban mértnek. Bizonyíték erre az a számtalan külföldi megjelenés és lejátszás, amivel Norwell büszkélkedhet.

2013-ban jelentette meg az első zenéjét és azóta olyan nagynevű kiadóknál láttak napvilágot a nunkái, mint például a Beachcoma, Mechatronica vagy éppen a Lobster Theremin, Azóta már öt albummal is megörvendeztetett bennünket. Az utolsó 2018-ban jelent meg a szintén hazai vonatkozású Farbwechsel gondozásában, melynek egyébként társalapítója is.

Az „Illúzió” címre elkeresztelt LP április 19-én fog napvilágot látni egy spanyol kiadó, a Riverette gondozásában és ez lesz Norwell első nagylemeze ami nem csak digitális formában, hanem bakeliten is kapható.

A kozmikus utazásra invitáló lemezen összesen 7 db új zene hallható. Közös jellemzőjük, hogy hiányzik belőlük a dob. A hanganyag elkészítéséhez szükséges inspirációt Paul Auster – Mr. Vertigo című könyvéből szerezte Norwell, aki szerzőtársával, Alpárral közösen ültették át az olvasottakat, melynek során a 70-es évek kraut és kozmikus zenéjét is adaptálták.

Öveket bekapcsolni, kilövésre felkészülni, hallgassunk is bele mind a hét zenébe: https://clone.nl/item63065.html
Facebook: https://www.facebook.com/norwellmusic